Asgari ücretle çalışan birine ne kadar nafaka kesilir?

Iyi aksamlar bir sorum olucak, sigortali asgari ucretle calisan bir ese ne kadar nafaka kesilir,ustune kayitli hic bir sey yok, bir cocuk ve bir anne icin verecegi nafaka ne kadar olmali??
Z
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
27
27 CEVAP

3 ay, 3 yıl falan evli kalıp boşanmak çok komik. Evlenmeden önce aptal miydiniz? Sonra çocuğu bahane edip nafaka diye tepiniyorsunuz. Zavallı çocuklar! İki kişi zevk yapacak diye dünyaya geliyorlar. Sonra yok öyle, yok böyle... Ayrılmayı gerektirecek kadar tanimiyorsan neden evleniyorsun? Hadi evlendin, çocuk neden yapıyorsun? Her zaman derim; evlilik seks yapmanın meşru yoludur. Başka hiç bir amacı yoktur. Kendini geliştirmiş, akıllı hiçbir kadının nafaka gibi dertleri olmamıştır. Aynı şekilde, karakterli kadınların da...

F

Ferhat Atıl yapma ya zeka taşkını biz ona kendini geliştirme demiyoruz kısacası kerizlik diyoruz o hatayı ki sen hata olarak görüyorsun meydana gelmiş çocuktan bahsediyoruz sonuçta iki kişi yapıyorsa iki kişiye mal edilmeli yanlız kadının üstüne atılamaz böyle bir dünya düzeni yok hani başka gelişmiş kendini geliştirmiş ülkelerdeki insanlardada yok boşanma iki kişi arasında olur çocuktan boşanilmaz akıllı zeki arkadaşımız ????

Derya Hafizoğlu 3 yıl

Ferhat Atıl ve ben çalışan bir kadınım ama çocuğumun hakkı ayrıdır ve ben o hakka sahip çıkacam benim emeğim dahamı değersiz babanınkinden ben dahamı az çile çekiyorum para kazanmak için

Derya Hafizoğlu 3 yıl

Derya Hafizoğlu 1. Ben kadın/erkek cinsiyet ayırmadan, insanların birbirini tanımadan evlenmemesini soyledim. 2. Nafaka almamak kerizlik değildir ama nafaka almak insanları keriz yerine koymaktır. 3. Kendinden örnek vermene gerek yok. Sen kadınların tamamını temsil etmiyorsun. 4. Çocuğu erkekler de bakabilir. Hem çocuğu almak, hem de nafakaya mecbur etmek ne tür bir ince plandır, anlamıyorum. Ayrıca çocuğu iki kişi yaparken kadına tecavüz edilmiyor. 5. Kadına mal etmiyorum. Nafaka alan erkek varsa, onlara da maledebilirim nafaka konusunu.

Ferhat Atıl 3 yıl

Ferhat Atıl neyse aşırı saçma her maddesi bu kadar saçma şeylere zamanımda yok. Boşa emek olur nerden başlasak elimizde kalır saçma ötesi maddeler

Derya Hafizoğlu 3 yıl

Ben de 2 KIZIM ın annesinden boşandım evde var olan bütün eşyaları mobilyaları verdim, Kızlarımın velayeti bende olduğu halde anneleri yanına istediği için Kızlarımı verdim, mahkeme 300 TL nafaka karar vermişti ben Kızlarımın her ihtiyacını maddi olarak karşıladım ve 900 TL olan kiralarını da devamlı ödedim ve ödüyorum, Kızlarım benim herşeyim. Adam olan eşinden ayrıldığında ondan olan çocukların her ihtiyacını karşılamak zorunda. Ha bu arada asgari ücretle çalışan bir kişiydim ama exra işler de yaparım

Mustafa Şakaci 3 yıl

Ferhat Atıl reis öyle deme artık yeni trend eş” kocam bana tecavüz etti.! Şikayetleri artık moda olmaya başladı. Bunların beyanı esas ya hakimde tecavüzlerini kabul ediyor, artık nasıl oluyorsa.? Çocuğunu kasıtlı para ödemek istemeyen baba %2 dir. Ama çocuğunu babasına göstermeyen anne, çocuğu babasına yabancılaştıran anneler %70 dir. Ama biz o %2 kısmı baz alıp bütün erkekleri şuclayabiliyoruzda %70 örnek dahi veremiyoruz.!! Her durumda şeytan galip.! Ahir zamandayız İnş bunların cenneti dünya olacak... Kadın erkek eşit deniliyor, ama düğün salon altın hepsi erkeğe bakıyor, evli kaldıkları süre içinde erkek it gibi çalışıyor yeri geldimi gün yüzü göstermezler, birde boşanma olunca pençeleri yine erkeğin yakasında.!! Hani eşittik biz.??? Erkeğin hayatını karartmak için misyon yüklenmiş bunlar... Ben 600 TL nafaka ödüyorum, 15 günde bir yalvara yalvara çocuğu alıyorum, her aldığımda 400 600 TL masraf ediyorum birde bana eksil listesi veriyor..! Tabiki benim çocuğum bakacam ama o zaman bana çocuğumu insan gibi vereceksin.! Bunlar dünya hayatına uyarlanmış konunları arkalarına almışlar gidiyorlar Allah’ın laneti böylelerin üzerine olsun İnş..! Benimle eşit yapmaya çalıştıkları şeytan ayrıldığımız halde halen benim elime bakıyor, bırak konuşmayı kafasını kaldırmaya yüzü dahi olmaması lazım, sömürerek hayatını karartığı insanın kanını emmeğe devam ettiği için..!

Buğra İçme 3 yıl

Buğra İçme okuyamadım çok uzun çok yaran varmış burda bir arkadaş bir duruma kadın beyanı esastır yazmıştı sonra şöyle dersin böyle dersin birşey olmaz falan diye taktik verdi ee dedim hani kadın beyanı esastı ikinci cümlen birincini yalanlıyor sen ezbere konuşuyorsun diye aynen sizde öyle ezbere bir öğrenmişsiniz herşeye bunu kakalıyorsunuz kadın beyanı esastır diye heee haaa esas esas????????

Derya Hafizoğlu 3 yıl

Buğra İçme vay anasını 600 lira içinmi bunca uzun yazı yazdın ağzım açık kaldı????

Derya Hafizoğlu 3 yıl

Ferhat Atıl sen kimsin bana hakaret ediyorsun şuursuz hızlı yazıyorum dikkat etsem ne etmesem ne? Sen TDK mısın? Nerden vuracağını şaştın yaran çok derin demekki?

Derya Hafizoğlu 3 yıl

Bak seni de engelliyorum azcık adam olun adam kadına hakaret etmeyi adamlıktan sayan çocuğuna bile sahip çıkamayan adacıklar cehenennem sizin için var.

Derya Hafizoğlu 3 yıl

Mustafa Şakaci helal olsun a

Kılınç Akyz 3 yıl

Kılınç Akyz Eyvallah kardeşim

Mustafa Şakaci 3 yıl

Ferhat Atıl Aynı şey erkekler için de geçerli beyefendi? Evlenirken akılları neredeydi diye onlara sorun. Çocuğun ihtiyaçlarını en azından yarı yarıya karşılamayacaksa yapmasaymış.

Eylül Yenen 3 yıl

Eylül Yenen Evet, aynı şeyi söylüyoruz. Erkekler için de geçerli; Çocuk bakmayı bilmeyen kişiler sevişmesin. Mümkünse kondom kullansınlar. Çok mu zor? ????

Ferhat Atıl 3 yıl

Ferhat Atıl E tamam, burada kadın boşanırken çocuğunun bakımı için ne olacağını soruyor, sorun yok.

Eylül Yenen 3 yıl

Eylül Yenen Evet, soruyor. Maddi durumu iyi olan babaysa, çocuk babada kalır. Maddi durumu iyi olan anneyse, çocuk annede kalır, masraflar annenin olur. Yada ortak olur, çok önemli değil. Sizler hala anlayamiyorsunuz olayları. Neyse...

Ferhat Atıl 3 yıl

Ferhat Atıl Hayır; maddiyatla alakası yok. Çocuğa kim daha iyi bakabilecekse, sevgi verebilecekse, çocuğun üstün yararı gözetilir. Maddi durumu iyi olanda kalır gibi saçma sapan bir bakış açısı yok allahtan. :)

Eylül Yenen 3 yıl