Asgari ücretle çalışan birine ne kadar nafaka kesilir?

Iyi aksamlar bir sorum olucak, sigortali asgari ucretle calisan bir ese ne kadar nafaka kesilir,ustune kayitli hic bir sey yok, bir cocuk ve bir anne icin verecegi nafaka ne kadar olmali??
Z
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
27
27 CEVAP

Anne çocuklara baksın aynı zaman da çalışıp evin geçimini sağlasın çocukların ihtiyacını karşılasın ve daha önemlisi erkekten para talep etmiycek kadar da gururlu olsun ki erkeler hiçbişey yokmuş gibi anneyi ve çocukları geride bırakıp kendine yeniden hayat kurabilsin. Bunu savunanda yapanda şeref yoksunu benim gözümde.

Z

Zehra Bengütaş adam evlenip aileye karışmasın ömür boyu sana baksın dimi tel kadın tek çocuk sizin ki dünya da diğer kadın o adam ve ailesi sizin umurunuzdamı çocuk yaparken can atin aksi durum da babamın evinden getirmedim bana bakıcan ne güzel bakmıyorsan ver babası baksın o parayla dadılık yapmaz belki gerçekten seviyordur.

Abdul Turgun 3 yıl

Babalar çocuklarının ihtiyacını karşılamak zorundadır.

Zehra Bengütaş 3 yıl

Zehra Bengütaş yok yaaa analar nedir babaları adam hesabına aldığınız tel yer para pul ihtiyaç zaten allah görüyor soracak bunları kadın erkek diye değil kulum diye soracak.

Abdul Turgun 3 yıl