Aşık olmak nasıl bir şey, aşık olunca mutlu oluyor musunuz?

Aşık olmak nasıl bir şey, aşık olunca mutlu oluyor musunuz?
N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
35
35 CEVAP

Ask acayip birsey.. Kavussanda yetmeyen.. Gorsende bida bidaha gormek istedigin birsey.. Yaninda olsa niye ruhunda degil dersin.. Konussan yetmez.. Gunluk hayatinda konusacagin cumleleri kuramassin kursan acaba ararsin icinde.. Sacmalarsin yada oyle sanirsin.. Suphe artar.. Herseyi kiskanirsin ustelik kontrol yok olur.. Yapmayi istemedigin ne varsa olumlu gelir.. Durduramassin aklindan milyon tane sey gecer.. Bunlarin geneli ya oyle sanarsa ya boyleyse.. Ya kaybedersem.. Olumlu tek sey asik olman olur.. Askin acisi insani acayip sarsan acayip bir duygu.. Asarken ruhun bedeninden cikar tekrar yerine doner devamli bunlari yasarsin.. Nefes aliyorsundur.. Yok yok almiyorsundur.. Kimse birsey anlatamaz.. Dinlersin mantikli gelir ama uygulayamassin.. Uc noktaya kadar cikarsin sonra acayip hizli dusmeye baslarsin oyle bir dususki dibe dibe inersin.. İste o an geldiginde kendine gelmeye baslarsi.. Onceden beyendigin seylerini beyenmemeye baslarsin.. Hatalarini gormeye baslarsin.. Eskisi gibi bakmiyor dersin ama aslinda senin bakis acin degisir.. Sonra sen olursun.. Sanki bedenin buyumustur.. Ve abla abi olursun.. Sakin olursun.. Yasadigin aci acitmaya baslar seni..
O degil.. Yasanmali bence.. Askerlik gibi.. Herseyi gogusleyip abi olmaya acinin dibini sevginin en uc noktasini yasamaya hazirsan.. Severken dahi gereksiz bir aci nedensiz bir yanlizlik cekmeye hazirsan.. Yasamaya deger.. Hicbir zaman hazir olamayacak olsanda... Dip not.. Bu bir derecesi dahasi var...

M

Ruh halini anlatmışsın tebrikler, bence kendini eksik görüp bir anlamda kendine acıma biçimi...

Mehmet Contay 6 yıl

Askin ruh hali dimi..:)askta baska ne var ki:)duygu seli.. Acima belki olabilir... Sinirsiz bir guc gibi..

Mehtap Sonra 6 yıl

olgunlaştıran etkisi

Mehmet Contay 6 yıl

Roman mı yazdın kardeş

Nedim Çıkıkçıoğlu 6 yıl

Sen istedin ben yazdim.. Bakis aciniza bagli..

Mehtap Sonra 6 yıl

Saol yazdığın için abla baya uzunmuş onun için

Nedim Çıkıkçıoğlu 6 yıl

Bukadar yogun duygular yasatan bir seyi sana 2 kelimeyke anlatsam.. Sen aski yasadiginda anlatildigi gibi degilmis diyebilirdin.. Bu sadecee bir kismi dusun artik.. Ayrica bu is karaktere gore tabularina gore aile yasantina gore farkliliklar gosterebilir.. Benim bahsettigim sadece bir cesidi.. Asik oldugunda nedemek istedigimi anliycak ve hatta belki kisa bile yazdigimi dusuneceksin:)

Mehtap Sonra 6 yıl