Askerlerin üniformasının üstünde 571 sayısının anlamı nedir?

Bu diziyi hemen hemen hepimiz biliriz. Mavi çizgiyle yuvarlak içine alınmış olan "571" sayısı, Türk ordusu gerçekten İslam' ın son ordusu mu olduğunu gösteriyor yoksa sayının başka bir anlamımı var?

com-vlw9rma4c25u6sm7aagz.jpg
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
28
28 CEVAP

Sana göre dandik olmayan sizi hangileri Hasan Günden kocasını yeğeni ile aldatan Bihter in dizesi mi tecavüz e uğrayan Fatmagül ün dizisi mi?

Y

Evet en sevdiğim o

Hasan Günden 5 yıl

İyi sen onları seyretmeye devam et...

Yusuf Mariye 5 yıl

Sonra dönmüş ve demiş ki ne kadar dar bir vizyon. Dizi izlemiyorum ben. O söz denilen diziye de bir kaç kere göz attım tamamen zamanla oynanıp para kazanilmaya çalışılan ticari bir diziden ibaret.

Hasan Günden 5 yıl

Dizi seviye değerlendirmesi Fatmagül dizileri gibi çukurlardan başlıyorsa sizde Ahmet bey tabi ki bu arkadaşın dandik dediği dandik dizi sizin kişisel seyir defterinizde bir devrim gibi sırıtıyordur. Ama işin gerçeği başka bir dandik dizi daha işte.

Engin Doğruyürür 5 yıl

Vatan, millet sevgisini aşılayan hiçbir dizi dandik olamaz... özellikle de terörist köpeklere derslerini iyi veriyorlar bu dizide, gerçekte olduğu gibi.

Aydın Git 5 yıl

Bir işin içinde milliyetçilik ve din ne kadar kullanılıyorsa o kadar suphelenirim altında neler dönüyor diye!

Hasan Günden 5 yıl

Îçeriği konuşmuyoruz. Çarpıtmaya girmeyelim. Içerik zaten Fatmagül gibi çukur olmadığından bir devrim sayılabilir demişim. Ama her vatan millet din iman diyen siyasiye inandığımız paralelde dizilere de yaklaşacaksak bu seçimimizin kalitesini değil bizim kalitesizliğimizi gösterir. Tek kriter ile neye karar veriyoruz ki diziye tek kriter ile karar vereceksiniz. Öğrenci düşünün sene sonuna kadar her matematik sınavında hiç bir soruyu yanıtlamamış sadece bir bayrak çizip altına da "Ne mutlu Türküm diyene" yazmış olsun. Şimdi bu çocuk kral çocuk olur belki ama matematik dehası da olmaz matematikten eh işte anladığı da söylenemez. Ama size göre bu çocuğa matematiği sıfır, zayıf denemez çünkü vatanını milletini seviyor mu olacak?

Engin Doğruyürür 5 yıl

Hadi bunu cevaplayin hadiii nolduuu?

Hasan Günden 5 yıl

Ne alaka? Biz çocuklara vatanınızı sevin ama ders çalışmayın mı diyoruz... İkincisi ben fazla dizi izlemem arkadaş atladı dandik diye ben de ona sordum sana göre dandik olmayan sizi ne diye... Ayrıca ben diziye Tamam bu konuyu işliyor öyleyse kalitelidir diye yaklaşıyorum...paylasimdaki mevzu 571 sayısı arkadaşın da hazmedemediği o galiba...

Yusuf Mariye 5 yıl

Önyargılı olmayın elhamdülillah Müslümanım. Sadece sırf kolunda 571 yazıyor diye bir dizinin kıymete binmesi düşündürücü. Zoruma falan gitmedi.

Hasan Günden 5 yıl