Askerlerin üniformasının üstünde 571 sayısının anlamı nedir?

Bu diziyi hemen hemen hepimiz biliriz. Mavi çizgiyle yuvarlak içine alınmış olan "571" sayısı, Türk ordusu gerçekten İslam' ın son ordusu mu olduğunu gösteriyor yoksa sayının başka bir anlamımı var?

com-vlw9rma4c25u6sm7aagz.jpg
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
28
28 CEVAP

571 değil 57. Yani 57 alay 1gibi gördüğünüz siyah çizgi... Tsk nin dinle peygamberle ne işi olur orası laik ve sekuler bir kurumdur.

M

Ordu peygamber ocağıdır seküler olamaz

Pelit Boydak 5 yıl

Sekulerdir askerlik yapmadın mi

Murat Ganini 5 yıl

Seküler kafalar ihraç edildi

Pelit Boydak 5 yıl

valla ordu öyle dinsizlik manasında seküler olamaz. Eğer öyle olsa mehmetçik kelimesini yasaklarlardı, şehitlik kavramı kaldırılırdı. Tabi Eğer delet iki yüzlü sahtekar değilse.

Ahmet Babanoğlu 5 yıl

mehmetçik kavramının kökeni bi araştır. Ordu peygamberden de önce vardı. Saçmalamayın.

Tuğkan Aydınalp 5 yıl

Burada yorum yapanlarin hiç biri de askerlik yapmamış anlaşılan.. Bırak peygamberi "Allah'a hamdolsun" deyince yemek vermezlerdi. Tatbikatta "Allah Allah" diye hücuma kalktık diye subay bizi tam 500 metre surundurmustu... Mescit yoktu namaz kılan ceza alirdi.... Daha sayimmi

Murat Ganini 5 yıl

O zaman laik kafalar vardı. Onlar temizlendi

Pelit Boydak 5 yıl

tuğkan Arkadaş mehmetçik = muhammedcik . "Peygamberden önce vardı" dediğin ordu GökTanrı'ya ve dağa taşa, doğaya tapan at eti yiyip, kımız içen çok farklı zamanların ordusu. Biz 1100 yıldır Müslümanız. mehmetçik'in anlamını asıl sen bilmezden geliyorsun.

Ahmet Babanoğlu 5 yıl

Laikleri ordudan temizledik diye övünürken cemaatin kucağına attınız. Bi savaş bi tarafınızı cemaatin adamları gelip kurtarır.

Cem Sandikçi 5 yıl