Astral seyahat'i deneyen var mı?

Astral seyahat diye bilinen bir gerçek var. Hiç deneyen oldu mu? Tehlikeliymiş diyorlar Astral seyahat Genel bir tabirle, ruhun bedeni terk ederek farklı bir boyuta geçmesidir yani beşinci boyut. Bu geçiş sırasında bilinç açıktır ve ayrılan ruh bilinçte izlerini taşır. Bu konuda çeşitli araştırmalar yapılmakla beraber bir çok örneklede karşılaşılmıştır. Bu durum uyku sırasında, beş dakika veya iki saat arasında olmaktadır.

Bu konu hakkında en çok araştırmayı Robert Monroe adlı bir yazar yapmıştır. Halen devam eden bu araştırma Amerika Birleşik Devletleri’nde Monroe Enstitüsü adıyla bilinen bir kurumda devam etmektedir.

Araştırmalara göre ruh tam uykuya dalma esnasında vücudun göbek kısmından ayrılmaya başlar. Bu esnada kalp atışları yükselir, ruh geride kalan bedenini gördüğü zaman heycanlanır ve astral seyahat tam gerçekleşmeden geri uyanılır. Bazı durumlarda da ruhun ayrıldığı hissedilemez ve rüya şeklinde düşme yada uçma gibi fiziksel eylemlerle geri uyanılır. Yani astral seyahat, ya gerçek boyutta ya da rüya boyutunda gerçekleşebilir.

com-q0hla3nf6wyfoytcxib7.jpg
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
62
62 CEVAP

Bende çok fazla oldu/oluyor. Hem uyku halinde rüya şeklinde hemde gün içinde bilinçli denemelerle.
Uykudakilerde çoğunlukla uçuyorum ki o his inanılmaz bir şey. Ama hep karanlık oluyor. Nedeni bilmiyorum tabi.
Gündüz de bir yere uzanıp cenin pozisyonunu alıyorum(ortam gürültülü veya sessiz fark etmez. Odsklaniyorum ama gobegimden değil gözlerimin içinden başlıyorum ayrılmaya. Önce çok hızlı dönüyorum bedenimin tam üstünde sonra yukarıya aciliyorum. Fakat takribi bir metreyi bile gecemiyorum motivasyonum bozuluyor. Sizin için deniyorum sonucunu birazdan paylaşırım burdan.

M

Karabasan çökmesin dikkat edin

Olcay Tansu 5 yıl

Anlattıklarımda doğru olmayan hiçbir şey yok inanın. Karabasan önceleri çokça yaşadığım bir durumdur. Fakat bu seyahat olayı da küçüklükten beri mevcut. Gündüz olanı kontrol edebiliyorum tabi aslında bir iki saniye canlı tutuyorum. Hepsi bu. Uykudaki ise bana rüya gibi geliyor. Ayrıca demin ki denememde başarısız oldum çünkü çok yorgunum saatlerdir ders çalışıyorum.

Muharrem Atil 5 yıl

Himm.. İlginçmiş.Detaylı araştırmak lazım.. Uykudaki rüya gibi geliyor ne demek? Uykuda görülen rüya değil mi zaten

Olcay Tansu 5 yıl

Yazıyı okumadınız galiba? Durumu yaşayan kişi kendini rüyada hissediyor diyor. Ona binaen. Fakat şunu belirtmek gerek. Rüya ve benzeri durumlar kişinin kendi zihninin becerilerinden olup hafızasındaki bilgilerden kurguladığı simülasyonlardir. Ben buna inanırım. Rüya yorumları astroloji gibi saçmalıklara asla inanmam.

Muharrem Atil 5 yıl

Olcay Tansu Lusid Rüyaadan bahsediyor arkadaş.

Ahmet Olgunus 5 yıl

arkadaşım bilinç altın oyun oynuyo sana senin yaptığın şey seyahat filan değil sadece olmasını istediğin şeyi rüyanda olduğunu zannediyosun bunu çoğu kişi yapabiliyor .

Ali Sivasli 5 yıl