Astral seyahat'i deneyen var mı?

Astral seyahat diye bilinen bir gerçek var. Hiç deneyen oldu mu? Tehlikeliymiş diyorlar Astral seyahat Genel bir tabirle, ruhun bedeni terk ederek farklı bir boyuta geçmesidir yani beşinci boyut. Bu geçiş sırasında bilinç açıktır ve ayrılan ruh bilinçte izlerini taşır. Bu konuda çeşitli araştırmalar yapılmakla beraber bir çok örneklede karşılaşılmıştır. Bu durum uyku sırasında, beş dakika veya iki saat arasında olmaktadır.

Bu konu hakkında en çok araştırmayı Robert Monroe adlı bir yazar yapmıştır. Halen devam eden bu araştırma Amerika Birleşik Devletleri’nde Monroe Enstitüsü adıyla bilinen bir kurumda devam etmektedir.

Araştırmalara göre ruh tam uykuya dalma esnasında vücudun göbek kısmından ayrılmaya başlar. Bu esnada kalp atışları yükselir, ruh geride kalan bedenini gördüğü zaman heycanlanır ve astral seyahat tam gerçekleşmeden geri uyanılır. Bazı durumlarda da ruhun ayrıldığı hissedilemez ve rüya şeklinde düşme yada uçma gibi fiziksel eylemlerle geri uyanılır. Yani astral seyahat, ya gerçek boyutta ya da rüya boyutunda gerçekleşebilir.

com-q0hla3nf6wyfoytcxib7.jpg
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
62
62 CEVAP

bak ben de bunu denedim gozlerini kapatip ruhunun bedeninden ayrildigini. Cok hayal eder ve buna icten inanirsan genelde bir ateş basmasi birde hizli kalbin atmaya başlar, bu olay genelde istem dişi olmaya başlar bir sure sonra ozellikle sabaha karsi vucudundan bir seyin yani ikizinin ciktigini hissedersin.

soyle soyleyeyim bu beynin bir oyunu eger bir seye kendini cok inandirirsan oyle hissedersin. Mesela aşik olunca sanki karninda kelebekler ucuşur hissedersin ve ya ah şuram hasta oram hasta çok dersen ve buna inanirsan psikosomatik agrilarin başlar gercekte hasta degilsin ama oyle hissedersin vs vs. Astral seyahat dedigin seyde bunun gibi bir sey.

ve ya mesitasyon yapanlari düşün cok uzun zaman yapinca gercekten de gozunu kapayinca kendini huzurlu yeşil bir ormanda ve ya deniz sahilinde neyse işte oralardaymişsin gibi hissedersin. Peki gercekte bu mumkun mu? Tabi ki hayir.
astral seyahatin gercek oldugunu iddia edenler ya şarlatanlardr ya da cahiller. İnanmayin yillarca denedim araştirdim yok oyle bir sey

B