Astral seyahat'i deneyen var mı?

Astral seyahat diye bilinen bir gerçek var. Hiç deneyen oldu mu? Tehlikeliymiş diyorlar Astral seyahat Genel bir tabirle, ruhun bedeni terk ederek farklı bir boyuta geçmesidir yani beşinci boyut. Bu geçiş sırasında bilinç açıktır ve ayrılan ruh bilinçte izlerini taşır. Bu konuda çeşitli araştırmalar yapılmakla beraber bir çok örneklede karşılaşılmıştır. Bu durum uyku sırasında, beş dakika veya iki saat arasında olmaktadır.

Bu konu hakkında en çok araştırmayı Robert Monroe adlı bir yazar yapmıştır. Halen devam eden bu araştırma Amerika Birleşik Devletleri’nde Monroe Enstitüsü adıyla bilinen bir kurumda devam etmektedir.

Araştırmalara göre ruh tam uykuya dalma esnasında vücudun göbek kısmından ayrılmaya başlar. Bu esnada kalp atışları yükselir, ruh geride kalan bedenini gördüğü zaman heycanlanır ve astral seyahat tam gerçekleşmeden geri uyanılır. Bazı durumlarda da ruhun ayrıldığı hissedilemez ve rüya şeklinde düşme yada uçma gibi fiziksel eylemlerle geri uyanılır. Yani astral seyahat, ya gerçek boyutta ya da rüya boyutunda gerçekleşebilir.

com-q0hla3nf6wyfoytcxib7.jpg
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
62
62 CEVAP

Birsen herşeyi inkar etmekle olmuyor yani bu konuda bilgin yok. CIA bu konu için 1 milyar dolar para harcadı. Ve bunu herkes yapamaz bilginler / uzmanlar / eğitimli kişiler yapıyor. Benim tanıdık biri yaptı bedenini izliyordu. Artık izleyen o ruh mu başka bir boyut mu bilmiyorum

S

Böyle Bir Şey Varsa Saklamaları Bu Tür Kuruluşların İşine Gelir Zaten. Gerçekse Büyük Bir Keşif Demektir

Berk Krz 5 yıl

yukarda yazdiklarimi okudun mu videoyu izledin mi?

Badsafa Örmeci 5 yıl

Sen de yapabilirsin üzerinde durursan

Süleyman Taşar 5 yıl

boyle bir sey yok demiyorum var bizzat yaşadim çok araştirdim bu beynin bir oyunudur.

Badsafa Örmeci 5 yıl

ya sabir yapabilirsin diyor

Badsafa Örmeci 5 yıl

Deneyim Var Sonuçta. Oyun mu Gerçek mi O Belli Değil

Berk Krz 5 yıl

kendini neye inandirirsan oyle hissedersin. Yukarda attigim videoyu izleyin, beyin denilen organ bizi cok fena kandirabilir

Badsafa Örmeci 5 yıl

Bizim Gerçeklik Dediğimiz Şey de beynin Bir Algısal Oyunu Değil midir? Her beynin Ortak yorumladığı bir Yer. Duyular Bizi Etkiliyor ama Gerçeklik Gerçekte Nedir?

Berk Krz 5 yıl

bunu bilimsel bir kanitlanmis olay olarak ve ruhun varligina bir kanit olarak sunmak bir palavradir onu diyorum

Badsafa Örmeci 5 yıl

Arkadaşlar bunu deneyip yaşayanlar çok var bu konuda hala bir çok araştırma yapılıyor https://m.youtube.com/watch?v=PXzBbFnftUE

Süleyman Taşar 5 yıl

saçmalik, adamin teki sirf videosu fazla tiklansin diye ilgi cekecek başlik atkiş cia boyle bir seyin youtuba yaynlanmasina musaade eder miydi hic?

Badsafa Örmeci 5 yıl