Astral seyehat var mıdır gerçek midir?

Astral seyahatler ilgilenen kimse var mi???

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
55
55 CEVAP

Astral seyahat in tehlikesi düşük frekans varlıklarla karşılaşabilme ve korkma ya da başka varlıklarla kardilasma şaşkınlığidir. Ruh ve beden arası bağlantı kopmaz kişi çok istemedikçe. Gümüş kordon denen bir bağ arada. Bazı insanlarda kendiliğinden olabildiği gibi bazen zor da olsa tekniklerlede basarilabilir. O esnada kulakta çınlama ve basinc hissedilir. Denemeden önce spirituel konularda bilgili ve donanımlı olunması gerekir

E

Astral seyahat sırasında başarısız olup ölen bir çok insan olduğunu unutmamak gerekir.

Umut Saygın 3 yıl

Ölüm nedenleri tabi ki aşırı heyecandan dolayı kalp ritmindeki artış-azalıştır

Umut Saygın 3 yıl

O konu hakkında yazılan makalelerde iki farklı görüşü savunanlar mevcut. Malesef rüyaları tekil görüyoruz. Neden olduğu bence asla çözülemeyecek.

Umut Saygın 3 yıl

Umut Saygın "ruh" bendenden ayrıldığında bedeni nasıl etkilemeye devam ediyor acaba? Astral seyahatten ölen herhangi bir insanın haberi yada konusu var mı bir yerlerde?

Göksel Kürkçü 3 yıl

Ruh bedenden ayrılıyor fakat bir kordon ile bedene bağlı durumda. Ruh tamamen başına buyruk bir şekilde bedenden ayrıılmıyor. Beden ile sürekli olarak iletişim halinde. Sizin dediğinize göre astral seyahat anında ruh beden ayrılınca bedenın nefes almayı bırakması gerekir. Öyle bişey söz konusu değil. Ancak metabolizmada yavaşlama olduğu bir gerçek.

Umut Saygın 3 yıl

Ruh yani varlık sonsuzdur ve bir madde değildir bu yüzden bedenin içine felan giremez. Ruh bedeni tesirlerle etkiler. Gerçekte ruh bedenin içinde değil, beden ruhun içindedir

Enigmacrash Angun 3 yıl