Ayak topuğumda topuk dikeni var, nasıl geçer?

Günaydınlar arkadaşlar ayak topuğumda topuk diken var çok zor yürüyorum bun nasıl atlatırım var mı bir çaresi?

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
14
14 CEVAP

Topuk Dikeni İçin Kür.
Denenmiştir.

Oncelikle ayagınızı bileginize kadar haşlanmayacak sıcaklık ta suda 10 dakika bekletin. Ayak derisi iyice yumusayacak ve gozenekler acilacak. Sonra önceden hazirlanan 100de 25 vicks 100 de 75 bal karışımını bileginize kadar masajla yedirin sonra bulamac gibi sürün. Naylon poset gecirin üzerine corabınızı giyiyinin sabahleyin ayaklarınızı yıkayın sabırla 4 veya 5 gun uygulayın. Allah kolaylik versin gececektir. Gecince birilerine sadaka verin..


Topuk dikeni
Vazelin ve yarın limon suyu 1 aspirin [ezilmiş ] karıştırılır topuğa sarılır her gece yenilenir 3 gün bu karışım yapılır 3 gece 4 gün. Gündüz dikkatli gezsin düşmesin. Fazla efor yasak çok dolaşmak yok. 4.gece ayak yıkanır sarılmadan karışım uygulamadan yatılır.. Sabah yada öğlen sülüklerle tedavi yapılır. İlk seansta Allahın izniyle faydasını görür inşallah.



Topuk dikeni için bir avuç çekirdekli siyah üzüm ile bir yemek kaşığı pul biber havanda dövülür kremsi hal alınca toğuğa sürülür ve sarılıp akşamdan sabaha kadar bekletilir çok etkili bir kürdür Allah şifa versin

Topuk dikenine
rendelenmiş domates e acı pul biber birazda zeytinyağı ve tuz konulup strecle topuğa sarılır

@Kara sakız denir bizde onu isitip dayanılabilecek sıcaklıkta sarılır yine bi bi tarif var köy patatesi olması şartı ile haşlanır yine dayanabilecek sıcaklıkta onları topukları ile ezicek bu terkip yedi kez yapılacak

@Topuk icine girecek şekilde bir domates ikiye bölün içini biraz alın haricen bir kapta bir diş sarimsak acı biber birtane en acı bir cay kaşığı kaya tuzu bir yumurta sarısı bir miktar zeytin yağı bunları karıştır ez domatesin içine koyun topuğa bağlayın akşam sabaha kadar kalsin buzu da üzerine masajı var yapılırsa daha iyi olur
◦ Topuk dikeni için1 yumurtayı cam kavanoza kırın, kabuğunu çöpe atın. Üzerine 1bardak sirke dökün ve kapağını kapatın.. Oda isisinda kapalı bir yerde 5 gün bekletin. Kremsi bir su olacak. Topuğunuza bir bezin üzerine 1 yemek kaşığı dökerek buzdolabı poşeti geçirin ve öyle dolaşın. Bez buharlaştıkça bezi değiştirmeden 1 yemek kaşığı tekrar yenileyin. Sirkeli su bitene kadar devam edin. 2 gün sonra Allah ın izni ile rahatladiginizi goreceksiniz. Gecmezse 1 kere daha tekrarlayın. Geçmis olsun
◦ Topuk dikeni için çekirdekli siyah kuru üzümü havanda dövün 3 gün topugunuza sarın 24 saat beklesin sonra kırmızı pul biber havanda dövün; aynı şekilde 3 gün 24 saat beklesin sonra üzümle biberi karıştırıp dövün topugunuza sarın; toplam 9 gün tedavi sürüyor çok etkili bir çözüm şifa rabbimden.
◦ Topuk dikenine topuğunuza limon dilimi yerleştiriypsunuz gece yatarken 3 gece yapın çok memnun kalacaksınız. Oğlumda yaptık bir şikayeti kalmadı .
◦ Alıntıdır


Topuk dikeni için çekirdekli siyah kuru üzümü havanda dövün 3 gün topugunuza sarın 24 saat beklesin sonra kırmızı pul biber havanda dövün; aynı şekilde 3 gün 24 saat beklesin sonra üzümle biberi karıştırıp dövün topugunuza sarın; toplam 9 gün tedavi sürüyor çok etkili bir çözüm şifa rabbimden.

Topuk dikeni nin sebebi genelde bobreklerdeki atiklar atilamadiginda olur diye biliyorum. İcten tedavi olunmasida daha hizli sifa olur insaAllah.
Kusburnu Ufalanir ve 1 su bar. Suya 1 tatli kasigi konur. 10 dk. Kaynatilir. 20 dk. Demlenir. Suzulur ve ac karna gunde 3 bardak icilir. Buna 5-10 gun devam edilmelidir. Bobrekleri ve kani cok iyi temizler. Günde 5 bardak içerek tedavinolunmuştr.

S