Ayaklarım çok üşüyor, ne giymeli ne yapmalıyım?

Ayak üşümesi - Çorap ve Ayakkabı üçgeni üzerine bir sorum var. sorcevciler bence bunu çözebilirler. Şimdi ben Outdoor bot giyiyorum genelde ama ayağım biraz terleyince, veya başka bir şekilde bilmiyorum hemen üşüyor. özellikle sağ ayağımda başlıyor bu. Acaba çorap mı değiişmeliyim? Yoksa outdoor yerine başka modellere mi yönelmek lazım? Veya başka önerisi olan varsa.. Şantiyelerde olduğum için benim adıma önemli bir sorun. Sevgiler saygılar. Sorunumu çözene Taksim'de bi ara bir içecek borcum olsun.

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
11
11 CEVAP

Yıllardır el ayak üşümesinden müzdarip biri olarak iki çözüm önerebilirim. Ki ben en kaliteli outdoor botlardan tut da yündür termaldir her çeşit çorabı denemiş insanım. Şöyle ki kendi çapımda iki çözüm geliştirdim. 1.si decathlonda satılan küçük cep ısıtıcıları var. Bunları ayağımın altına koyup botlarımı öyle giyiyorum. İnan en soğuk karlı günlerde bile mutlu bir sıcaklık en az 5-6 saat sürüyor. 2. Çözüm ise pilli çoraplar var. Ben açıkçası bir kere kullandım ve sıcak tutuyor ama ilk çözümüm daha rahat benim için. Daha içime sindi niyeyse.

H

https://www.decathlon.com.tr/ayak-isiticisi-id_8373956.html linki de böyle bıraktım. Belki düşünürsün.

Hale Yılmazcan 6 yıl

Hale Yılmazcan kullan at tarzı bir sey mi bu acaba ?

Tülin Güngören 6 yıl

Tülin Güngören evet paketi açtıktan sonra havayla temas eder etmez ısınmaya başlıyor. 5-6 saat etkili. Sonra ısısını kaybediyor. Bir daha kullanılamıyor.

Hale Yılmazcan 6 yıl

Hale Yılmazcan anladım ya günde 2 tane kullanmam gerekir o zaman benim cünki asırı üsüyo ayaklarım onun icinde baya paket almam gerekir yani tesekkür ederim

Tülin Güngören 6 yıl

Tülin Güngören rica ederim.

Hale Yılmazcan 6 yıl

Çok teşekkür ederim ama o outdoor ile bunları giyersem sanırım sıcaktan yanar yalınayak gezerim. Bunlar fazla sıcak olur benim için. Bana daha ziyade sanki terlemeyi azaltacak bir çözüm lazım ama yine de çok soğuk günlerde 1. sseçenek çok mantıklı görünüyor. Bazen ayaz oluyor. O zamanlar şantiyede 1. seçenek can olur. Siz de cansınız teşekkürler.

H Utku Karagözler 6 yıl