Bacalı doğalgaz sobası mı alayım yoksa petek mi?

Merhaba Arkadaşlar;Bacalı doğalgaz sobası almayı düşünüyorum ama petek ve bacalı doğalgaz sobası ile ilgili öğrenmek istediklerimde var ve fikirlerinize bilgilerinize ihtiyacım var.
1.Bacalı doğalgaz ile petek ile ısınmada ısınma açısından sobanın daha iyi olduğunda nerdeyse herkes hemfikir, ama faturada doğalgaz sobası ile ısınmada da petekle ısınmaya göre olumlu manada çok bir kazancım olur mu? Sobaya vereceğim paraya değer mi bu fark?
2.Eğer bacalı doğalgaz sobası alırsam nelere dikkat etmeliyim(ikinci el alınacak)örn. 7000 lik 12000 lik gibi ifadeler gördüm. Marka model tavsiyeniz var mı? 150 TL bir soba ile 650 tl lik bir soba arasında (ikinci el) farklar nedir? Fiyat aralığı neden bu kadar farklı?
3.Alırken satıcıya hangi soruları sormalıyım ve satın almamı sağlayacak cevaplar nelerdir ve bunların doğruluğunu nasıl öğrenebilirim? Teşekkür ederim... Foto temsilidir.

com-u5xd7hhc7nerf017nrk8.jpg
Ö
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
7
7 CEVAP

Arkadaşlar yazdıklarımı okumadınız sanırım ev eski tip proje yani bacalı doğalgaza göre yapılmış projesi yasadışlık yok tani uygun bacalı doğalgöze tapılmış ev normal soba da olmuyor... Ben sadece alayım ama neye göre marka model gücü ne olsun alacağım bu sobada nelere dikkat edeyim onları merak ediyorum...

Ö

Pardon hocam yorumlardan dolayı kaymış biraz konu. Yanlış anlamışım.

Kaan Kara 6 yıl