Bazı insanlar neden bize itici gelir?

Bazı insanlar vardır, hiç tanımadığınız halde itici gelir size. Hatta gicik kaparsınız. Cevrenizdeki varlığı dahi tüylerinizi diken gibi kabartır. Bu duygu neyden kaynaklanır sizlere göre? ?saygılar..

O
1 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
54
54 CEVAP

Bunu biliyorum.. Ama nedenleri bir suru bir suru.. Bi tanesini soyliyim birgun dershanedeyken ust kattaki kizin biri gicik olmus bana.. Benimde kimseyle muhabbetim yok buda beni ukala gostermis olabilir belki.. Neyse kiz siniflarina girdigimde benim disari cikmami istedi herkesin icinde.. İlgilenmedim... Tekrar etti.. Yine ilgilenmedim.. Burnuma kadar girdi tabi.. Bende uzak dur ben tartismam senin gibi dedim.. Ne yaparsin diye ustume yurudu bende korkutmak icin yakasindan tutup camdan asagiya sarkittim.. Mecbur kaldim kimsenin bana bulasmamasi icin.... kiz 15 gun sonra ozur diledi arkadas olmak istedi.. Kabul etmedim.. Neyseki konumuz su ki kizin bana saldirmasinin nedeni sadece ozguvenim yuksekmis bu yuzden gicik olmus.. Kendini kiyaslamis benimle aslinda ve eksikligini gordugu seyden dolayi bana saldirdi.. Sonucunda tedavi olmasini onerdim.. Genclik iste:)aksam babama soyledim.. Adamin hic gormedigi bir beni anlatinca suratima bakti
ve kizar diye dusunurken.... Kiz hastamiymis dedi saniyorum ama ben doktora gitmesini onerdim merak etme baba dedim

M

Hastalık diyorsun yani

Orhan Erkkoglu 6 yıl

Psikolojik rahatsizlik mi diyim artik..

Mehtap Sonra 6 yıl

Sonuc;hastalık? ?gülümsersem yanlış anlamazsınız dimi. Tam o aradayım suan. Fakat yanlış anlasilmakta istemiyorum. Saygilar..

Orhan Erkkoglu 6 yıl

Gulebilirsiniz tabiki gulunc bi konu. İnsan karsi tarafta beyendigi birsey icin yine karsi tarafa saldiri mi.. Bu ruhsal bozukluk baska birsey degil bence.. Tam tedavilik..

Mehtap Sonra 6 yıl

şöyle gönül rahatlığıyla güleyim bari

Orhan Erkkoglu 6 yıl

Pardon hem eşime kulak verip hem size yazayım derken elimden uçup gitmiş sözümüde tamamlamayi unutmusum sizin görüşünüzdür saygı duyarım. .

Orhan Erkkoglu 6 yıl

Onemli degil sesiz kaldiginizda anlayabiliyorum.. Yooo benim gorusum degil babamin gorusu iyi aksamlar

Mehtap Sonra 6 yıl

Soruyu babanızdan kopya çekmeden cvplamanizi rica ediyorum o halde yani sizin kendi şahsi görüşünüzü rica ediyorum. Saygilar..

Orhan Erkkoglu 6 yıl