Bebeğim 15 saattir dışkısını çıkaramıyor ne yapılabilir?

Arkadaşlar ACİLLL
23 GÜNLÜK BEBEĞİM KAKA YAPAMIYOR. IKINIYOR KIPKIRMIZI OLUYOR AĞLIYOR AMA YİNE DE 15 SAATTİR KAKA YAPAMIYOR. BAŞINA BÖYLE BİR ŞEY GELEN OLDU MU? NE YAPMALIYIM

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
32
32 CEVAP

Yani bahsedilen zeytinyağı vb şeyleri popodan sıkmak lavman için kullanılıyor. Barsaklarına zarar verecek bir şey yapmayın lütfen. Fitil için ısrarcı olan anneler bir de fitilin nasıl kullanılacağını anlatsalar keşke. Fitilin tamamı için bebeğiniz küçük. Onu yukarında aşağıya ince uzun olcak şekilde ikiye kesin kenarlarını da iyice yumuşatın sivri yeri kalmasın. Ama yine de en en kötü 4-5 günden önce atmayın. Bana kalırsa 1 hafta ama.

A

Biz kafamiza gore. Soylesek amenna hanim efendi... Doktorumuzun bize ilac yerine onerdigi yagi söyledim. Oramizdan buramizdan atmiyoruz. Kim ister evladina zarsr vermeknki baskasina istesin.

Sevil Urul 6 yıl

Doktorunuz size önerirken lavmanı, onun sorumluğunda ve onun muhakemesi. Bunu siz öneriyorsunuz ama doktorunuz değil. Sizin bebeğinize zarar gelmedi benimkine gelmedi diye hepimiz önerelim. Benim doktorum da gerçek lavmanı gösterdi. Yoğunbakımda 3 kez bana yaptırdılar her yerinde fıtık var diye ama gelip buraya aylardır yaptığım şeyi önermiyorum ssebebi de benim vicdan muhakemem. Başına bir şey gelebilir çünkü o bebeğin anne yanlış bir hareket yapsa biraz fazla yapsa vs. Size şahsi Sevil hanım demedim. Sizin de yorum yaptığınız gibi yapmaya hakkım var. Siz de bana şahsi çıkışmayın.

Ayşegül Fatime 6 yıl