Bebeğim sarılınca ağlamıyor, sarılmayınca ağlıyor nedendir? (6 buçuk aylık)

Günaydın arkadaşlar, psikolog ya da pedagog birileri var mıdır aramızda? Bir sorunumuz var ve bilgi verebilirlerse kısacık çok sevinirim çünkü çok yorucu olmaya başladı. Neyse sorum şu:
Bizim 6 buçuk aylık bir kız bebeğimiz var, geceleri yanımızda özellikle benim yanımda yatmasına rağmen son 1-2 haftadır sürekli ağlayarak uyanıyor fakat kolumu boynunun altından geçirip sardığım zaman sadece acıktığı için uyanıyor. Bunun psikolojide yeri nedir? (Bir süredir ciddi maddi sıkıntılar çekiyoruz bu gerginliğimiz sıkıntımız bebeğe geçiyor da ondan mı böyle?) gerçekten uykusuz geceler yaşıyoruz bi gün bi yerde düşüp kalmaktan korkuyorum. Doktora götürdüm bi yerleri ağrımıyor, ağrıdığında zaten ben hissediyorum.

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
17
17 CEVAP

Tahminimce büyüme atağı geçiriyor olabilir bu dönemler de düzenli olan uykusu düzensiz olur geceleri daha sık uyanır biraz huysuzdur yaklaşık olarak 23-24ncü haftaya denk gelen bir büyüme atağı var yani sizinliyle aynı zamana biraz sabırla geçecektir yaklaşık 1-1,5 hafta sürüyor bu ataklar her atak da farklı bir huy geliştirebilir ama yine de siz bir hekime danışın derim

N

Gittik olabilir diyor nedenini söylemiyor devlet hastanelerinde pedagog yok burda ona da gidemiyoruz.

Ayşe Hamdemirci 6 yıl