Bebeğim sarılınca ağlamıyor, sarılmayınca ağlıyor nedendir? (6 buçuk aylık)

Günaydın arkadaşlar, psikolog ya da pedagog birileri var mıdır aramızda? Bir sorunumuz var ve bilgi verebilirlerse kısacık çok sevinirim çünkü çok yorucu olmaya başladı. Neyse sorum şu:
Bizim 6 buçuk aylık bir kız bebeğimiz var, geceleri yanımızda özellikle benim yanımda yatmasına rağmen son 1-2 haftadır sürekli ağlayarak uyanıyor fakat kolumu boynunun altından geçirip sardığım zaman sadece acıktığı için uyanıyor. Bunun psikolojide yeri nedir? (Bir süredir ciddi maddi sıkıntılar çekiyoruz bu gerginliğimiz sıkıntımız bebeğe geçiyor da ondan mı böyle?) gerçekten uykusuz geceler yaşıyoruz bi gün bi yerde düşüp kalmaktan korkuyorum. Doktora götürdüm bi yerleri ağrımıyor, ağrıdığında zaten ben hissediyorum.

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
17
17 CEVAP

yakın zamanda bir kaybınız oldu mu? Ya da sevdiği bir hayvandan oyuncağından uzak kaldı mı? Eğer telefonla veya bilgisayarda oyun oynuyora orda korkunç bir şey görmüş olabilir. Bir süre çocuğu parka götürün evde durmasın. Piknik yapın(piknik gibi şeyler evde dışarda) parkta onunla oynayın. Veya yeni bir ilgi alanı bulun (bisiklet gibi) yani ailecek geçirdiğiniz zamanı arttırırsanız iyi gelir. Bunları yapınca hala değişim sergilemezse devlet hastanesinden randevu alıp doktora danışın

D

6 aylık demiş yalnız

Şeyda Şuskei 6 yıl

o yaşa uygun aktiviteler yapılabiliyor

Duygu Oktay 6 yıl

yok bilgisayar telefon oyunu falan demişsiniz ona istinaden söyledim

Şeyda Şuskei 6 yıl

ebeveynler yemek yediriken veya işleri varken açıp önlerine bırakıyor ya hani şeyda hanım

Duygu Oktay 6 yıl

Emiyor sadece daha ve bilinçsiz biri değilim yemek yedirmek için tv, pc, telefon vereyim eline de. 6 aylık bebeğe ya şarkı söylersin, ya oyuncaklarıyla onun eğlenmesini sağlarsın hepsini yapıyoruz. Sıkıntı şu ki denizli lanet bi yer ve pedagog yok devlet hastanelerinde. Kimseyi kaybetmedik o da değil.

Ayşe Hamdemirci 6 yıl