Bebeğimin ayağında leke var, nedir bu?

Kizlar bu bebegimin ayagindaki leke nedir yara degil kanamiyor boyle bi leke var? 10 gunlukken fark ettim yarin sorcam doktora bi bilginiz var mi?

com-uwrtijdr6dcsh8462l0d.jpg
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
45
45 CEVAP

Hemanjiom. Mutlaka götürün doktora içten mi geliyor falan her yerine bakıyorlar benm oglumda 2 tane var yazın aldiricam

A

O ne demek oluyor cbm

Bilal Karduz 5 yıl

Birazda ama bundan cok az karnida da var

Bilal Karduz 5 yıl

Çilek beni derler cnm. TIP buna damar toplanması diyor. Bazıları geçiyor ama bazıları kalıyor büyüyor gittikçe o tehlikeli. O yüzden Dr görmesi şart iç organlarına bakılıyor. Ve cok dikkat et kanamamasi gerekiyor yoksa kanama durmuyor .

Ayşegül Turkmen 5 yıl

Evet hemanjiom benim kızımda da var 2 tane Dogdugunda vardı dr götürdüm beyinle ciğer filmi çektiler temiz cıktı büyüdükçe geçer dediler kızım şuan 4.5 yaşında ve geçmedi hala temmuz ayında onkoloji hematoloji dalında iyi bi dr buldum ankarada istanbuldan kalktık gittik 250 tl muaynesi Dr bu hemanjiomlarin detavisinin 2 yaşına kadar oldugunu şuan ilaç kullansakta fayda etmeyeceğini söyledi yani geç kalmışız biz Annesi sen ihmal etme Bilal Karduz Ankara ve adana olmak üzere 2 yerde bulunuyo bu dr imkanınız varsa götürün derim Ankara Başkent üniversitesi hastanesi Dr Faik Sarıalioğlu'na götürdüm Şuan hala beklemedeyiz dr gerilemeye başlamış dedi

Bilecen Mertdoğan 5 yıl

com-wbakfpe91f1d4wlgs0ba.jpg

Bilecen Mertdoğan 5 yıl

Evet baya bir büyümüş bu. Benm oğlum 2 yaşında ama ben yazın aldırmayi düşünüyorum bugün yarın kanatacak diye korkuyorum .

Ayşegül Turkmen 5 yıl

Artık büyümesi durdu dr gerilemeye başlamış hemanjiom damarları sönmüş dedi

Bilecen Mertdoğan 5 yıl

Kizlar yeni doktordan geldik doktor hemenjiom dedi ama korkulacak birsey yokmus filim fln cektiler cigerlerine baktilar orada yokmus bi sknti ayakta olgugu icin bazi bebeklerde yururken kanaya biliyor dedi ama 6 aya kadar gecer dedi kamerada birqz buyuk gozukuyir o kadar buyuk degil 6 ayda gecmezse tekarar gidicez ilac vericek buyuk bir sknti degil dedi gecer dedi dogum lekesi dedi et beni biz hemenjiom olarak adlandiriliyoruz korkulack bjrsey yok dedi hepiniz cok sagolun Ayşegül Turkmen

Bilal Karduz 5 yıl

Gelmiş Geçmiş olsun cnm soylemistim korkma diye

Ayşegül Turkmen 5 yıl

Sagol cnm benim ya bide birsey merak ettim bugun tartildik dogum kilosu 2.780 gr dogdu suan 4.20 gr sizcd nasil?

Bilal Karduz 5 yıl

Gayet güzel

Ayşegül Turkmen 5 yıl