Bebek aşıları hakkında olumlu olumsuz yorumlar?

Arkadaşlar 1 haftadır aşıya karşı bir site var onu takip ediyorum aşının zararları hakkında yazılar yayınlıyor aynı zamanda cocuguna aşı yaptiranlarin yan etkileri olduğunu ve kadınların paylasimlarimi var. Alerjik astımdan tutunda otizme kadar pek çok hastaga neden olduğu yazıyor. Bunları okuyunca çok korktum. Sizin bir bilginiz varmi?

N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
26
26 CEVAP

Aşıların zararları olduğunu gösteren çalışmalardan kat ve kat fazlası olmadığı yönünde var. Yıllardır birçok yan etki olduğuna dair çalışmalarla yurt dışında aşılama yaptırmayan aileler çocuklarının hastalıkları ile uğraşıyorlar ve uzun zamandır gözükmeyen hastalıklar tekrar ortaya çıkmaya başladı. Yanlı internet sitelerine inanarak aşılamadan bırakmayın bebeklerinizi. Hiçbir aşı yüzde yüz koruyucu değildir, ve bazı hastalıklara karşı yapılan aşıalrın koruyuculuğu ömür boyu devam etmez. Aşı yapılsa bile hastalık geçirme olasılığı vardır bunu da unutmayın, ancak aşılama yapılan bebekler daha hafif atlatırlar aşılamayı. Böyle bir karar almadan önce çok ama çok dikkatli araştırın, doktorunuzdan yeterli bilgileri alıp kararınızı verin ki sonradan pişman olmayın.

S

Zaten göçmen çok nufüs aldık eski hastalıklar geri hortladı tek çare aşı

Seyhan Ayhan 5 yıl

soner bey şimdi kafam karıştı biz biliyorsunuz aşıların hepsini ozelerde dahil olmak üzere hepsini yaptırdık iyimi yaptık yoksa kötümü gerçi guvenimiz size sonsuz ama yorumlar beni korkutu acikcasi

Dilek Kora 5 yıl

Dilek Kora endişelenmeyin yapılması en doğrusu idi. Hele ki şu dönemde, her tarafta mülteciler kaynıyorken

Soner Ölmeztürk 5 yıl

Çok teşekkür ederim zaten size güveniyorum okuduğum yorumlar biraz beni tedirgin eti okadar tekrar teşekkürler

Dilek Kora 5 yıl