Bebek kanala girmedi sezeryan doğum yapmak zorunda mıyım?

Ben 38+1 haftalik hamileyim ilk bebegim olucak hayirlisiyla dun cati muayenem vardi doktorum bebegin kanala girmedigini ve sezeryan olmam gerektigini soyledi. Ama herseyim normal bebegin suyu hareketleri nst de sanci hersey normal seviyede. Benim sorum su bilgisi olan varsa bana lutfen yardimci olsun. Henuz 2 haftam var cocuk kanala girmez mi kafasi asagida napmam gerek yada bunu kolaylastirmak icin. Lutfen yardimci olun sezeryan hic istemiyorum sanciyi ve bebegimi hissederek normal dogum yapmak istiyorumm..

R
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
29
29 CEVAP

Ozel hastanelerde sezeryan icin boyle yaptiklarini dusunuyorum.. Cati muayenemde banada catin dar dogmayabilir o durumda acil sezdryana alirim demisti.. Zaten muayene etmiycekti sezeryan gunu vereyim dediginde ben dedim normal istiyorum.. Sasirarak o zaman gec muayene edeyim demisti..
39+4 de suyum geldi 3 cm acilmistim hastaneye gittigimde. 13.30 da yatis yaptim.. 24.00 da 8 cm. Dim..
Bu surede suni sancisiz kendi sancimi cektim.. Dr. U aramadilar.. Bekleyelim dediler.. Sanirim amac sabahi beklememdi.. Nts de problem yoktu.. En son sanci arasinda yorgunluktan bayilmaya basladim.. Saat 03.20 de dr. Um geldi.. Acaip sinirliydi.. Yuzume bile bakamdi.. Uykudan uyanmis ve gergindi.. Catal a yattim dogumhanede.. Bi iskemle cekti.. Ve ortalama 2/2.5 mt. Uzagimdan bana ikin dedi.. Odada 2 ebe kiz ve dr. Um film seyreder gibi beni izliyolardi.. Demirleri tut ve ikin dedi.. Denedim.. Sen beceremiyosun dedi.. Yapamiyosun.. Olmuyo.. Acil sezeryana..

S

Cati muayenesinden sonra mi suyunuz geldu

Ebru Ciloglu 6 yıl

Sikayet ettiniz mi doktoru merak ettim. Boyle bi umursamazlik olamaz yanii

Ceyda Tut 6 yıl

Hayir cati muaynemden sonra degil.. Hersey o kadar guzel.. O kadar sirali gerceklestiki.. Tam gunumde geldi suyum.. Dr. Sikayet ettim bikac kisi daha etmiş ama sehir degistirdi benden 10 gün sonra..

Selen Tokol 6 yıl

Adida sinan kizilkaya

Selen Tokol 6 yıl

Gercktn cok sinir bozucu bisey yasadiginiz. Bu dunyada degil ama dgr tarfta hesaplasrsinz canimm insallah

Ceyda Tut 6 yıl

Inşallah

Selen Tokol 6 yıl