Bebek kanala girmedi sezeryan doğum yapmak zorunda mıyım?

Ben 38+1 haftalik hamileyim ilk bebegim olucak hayirlisiyla dun cati muayenem vardi doktorum bebegin kanala girmedigini ve sezeryan olmam gerektigini soyledi. Ama herseyim normal bebegin suyu hareketleri nst de sanci hersey normal seviyede. Benim sorum su bilgisi olan varsa bana lutfen yardimci olsun. Henuz 2 haftam var cocuk kanala girmez mi kafasi asagida napmam gerek yada bunu kolaylastirmak icin. Lutfen yardimci olun sezeryan hic istemiyorum sanciyi ve bebegimi hissederek normal dogum yapmak istiyorumm..

R
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
29
29 CEVAP

Doğum başladığında bebek kanala girer bunu bizzat doktorum soyledi

E

Ozel para kazanicaklar ya niye bkle desinler ki iste hemen sezeryan deyip kestirip atiolar.

Ebru Ciloglu 6 yıl

Aynen öyle çok saçma ya

Elif Bakan 6 yıl

Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.. Adamlar parayla yollarini bulmislar iste.

Ebru Ciloglu 6 yıl

Öyle Rabbim herşeyin herkesin hayırlısıyla karşılaştırın, vicdan versin herkese

Elif Bakan 6 yıl

Amin ..

Ebru Ciloglu 6 yıl

Bende özele gidiyodum ama doktorum ozellıkle normal dogum yapmamı bekledı artık ben sıkılıp sezeryan istedim ve ameliyat esnasında ıyıkı sezeryan olsun demıssın yoksa bebege bısı olabılırmıs cıkmaya calısırken yanlıs bi hareket yapmış Allah korusun sonu kotu olabılırdı dedi yanı sezeryan olın demıyorum ama bence beklerken de baska doktorada bi görunun derım

Kamile Çupra 6 yıl

Iste bi baska doktora daha goruneyim diyorum illa bu olsun demiyorum zaten ama hersey normalken doktorumun bole solemesi ister istemez kafami karistiridi.

Ebru Ciloglu 6 yıl