Bebek odası gerekli midir?

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsunuz yazan kimdir necidir tanımam ama sosyal medyada baya ses getirdi buyurun yoruma
.
BEBEK ODASI DİYE BİR ŞEY OLAMAZ! *** Bebek odası ancak kapitalist ve israf sistemlerinin, insanları kazıklamak için uydurdukları bir olgudur.. Binlerce yıllık insanlık tarihinin genlerinde bile yoktur. Doğal olan, hormonsuz olan; bebeğin doğumla birlikte anne ile bol bol birlikte olmasıdır.. - Bebek ilk 2 yıl anne ile bitişik uyumalıdır..
- Sonra ki 2 yıl yani 3. ve 4.yaşlarda ise anne-babanın odasında, ayrı bir köşede kendi beşiğinde/yatağında uyumalıdır..
- Ancak 4 yaşından sonra ayrı bir odaya çıkabilir ki bu yaştan sonra bebeklik falan kalmamakta, fikri alınan istişare edilen ufaktan kreş/anaokulu çağı gelmiş sosyalleşmeye başlayan birey/çocuk olmaktadır.. Ebubekir Ertem ( alıntıdır )

com-4jc37mob5o6j3relht2e.jpg
R
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
34
34 CEVAP

Kesinlikle katılmıyorum çocuk arada sıkışık iki nefesin ortasında kısacası sağlıksız bir ortamda bağımsızlıktan uzak anne baba korumasında büyümüş ve hayatının her aşamasında anne babasız bulunduğu her ortamda pasif güvensiz çekingen kalır. Yanına alanların nasi bir özel yaşantısı oluyo onuda anlamış değilim bazı çocukların bazı mahrem konulara şahit olup ileri yaşlarda arkadaşlarına farklı yaklaşımları olduğunu çok duyduk tabikide herkes aynı değildir odan olmaz yada oda alcak durumun olmaz mecbur uygun sartlarda yatirirsin maddiyat ve tercih meselesi

F