Bebeklerin cinsiyeti kaçıncı haftada belli olur?

Merhaba ablalar cinsiyetleri kaçınci haftada öğrendiniz ?? Benim pazartesi 14 hafta olcak ve ben hala ögrenemedim cok merak ediyorum ... Carsamba gunu dogum gunun dogum gunu hediyesi olsun istiyorum ama soylemedi doktor sali gittigim de ne zaman ögrene bilirim? Ultrason fotografindan tahmin yapila bilirmi ?

G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
25
25 CEVAP

10 haftalik kendim kemik ve kafa yapısından dr soylemesede cinsiyetinin erkek olduğunu anladım dr da doğruladı. Dogdugunda kemikli iri bebek dogdu

Y

Bizim ki de iri gibi ama ölcum falan yapilmadi daha. Ultrason fotografindan. Bir de doktorun demesin den dusundum ama bana cinsiyet soylemediler sordugumda da cevap vermiyorlar.

Gizem Ayık 6 yıl

Erkek bebekler kiz bebege göre iri ve kemikli oluyor. Benim esimde kemik yapısı iri çocuklarında öyle. İlk bebekte 12 haftalik ken dr kemik yapısından cinsiyetini söylemişti. Kafasida sinirda doğmuştu 2.bebek kafasi normal büyüklükte dogdu. Ben bu şekilde anladım. Kac haftalik. Olsun acele etme mutlaka erken yada gec zamanda ogreniceksin sonunda. Allah saglikli evlat versin.

Yiğit Fakı 6 yıl

Amin amin Allahim sag salim versin de insan merak ediyor abla ne bilim istiyorum boyle bisi gordugum de alayim gozum kalmasin hazirliga basliyayim ama ne bileyim. Dogru herseyin hayirlisi abla Allah evlatlarimizi korusun gec ögreneyim varsin

Gizem Ayık 6 yıl