Beslenme kabı, küçük boy termos, matara önerileri

Arkadaslar içi çelik olan ve gerçekten şöyle 2 saate kadar sicak tutabilme özelliğine sahip beslenme kabi ariyorum. Memnun kaldiginiz markalar hangileridir? Ayni sekilde küçük boy termos, matara önerisinede ihtiyacim var.

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
22
22 CEVAP

Ben kızım için skip hop un teklisini kullanıyorum 1,5 senedir. Ağız yakacak kadar sıcak tutuyor. Ama 6 aydır çölyaklı. 1.5 ay önce kreşe başladı yemekleri evden gidiyor. Yurtiçi ve yurtdışı sitelerde çok araştırdım. 3 kap yemek taşıyan içi dışı Çelik bulduğum tek model penguen 1300 ya da 1310. Çok çok memnunum. Hepsiburada ya bakabilirsiniz

S

Penguen 1310 üçlü aldim. Bugun geldi. Yikdadim denemek icin kaynar su koydum 1 saatin sonunda ilinmis ne yazikki. Sizin uzun sure sicakmi tutuyordu ayni model?

Seray Gezmiş 6 yıl

Seray Gezmiş çok şaşırdım ve üzüldüm ben inanin çok memnunum. 4 saat sonra yiyor ve yiyebileceği ısıda oluyor. Gıdalar uzun süre sıcak kalınca bakteri ürettiği için daha fazla sıcak kalmasını beklemiyorum zaten. İsterseniz firmayı arayın direkt anlatın. Ben model danışmak için aradım 10-15 dk boyunca konuştuk yardımcı oldular.

Seda Sadikoglu 6 yıl

Uzulmenize gerek yok. Estagfurullah. Tekrar deniycem bakalim sogutursa yarin iade icin gorusecegim. 2 saat sicak kalsa ogle yemegine kdr yeterli aslinda benim icin

Seray Gezmiş 6 yıl