Beynimizin yüzde 100' ünü kullanabilir miyiz?

Beynimizin % 100'ünü kullansaydik, kullanabilseydik nasil olurdu ve beynimizin % kaçını kullandığımızı öğrenebilirmiyiz?
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
95
95 CEVAP

Yüzden fazla yorum yapılmış, içlerinden biri de çıkıp dememiş ki insan beyninin %5'ini kullananın da %100 ünü kullananın da zekasında bir farklılık olmaz diye. O yüzdelik olarak belirtilen miktar, hafızamız yani akılda tutabildiklerimiz anlamındadır. Tüm insanlar beynini tam kapasite kullanır zaten. %5 i kullanıyor olmanın zekayla bir alakası yoktur. Hiç mi okumuyor ve araştırmıyorsunuz a güzel ülkemin güzel insanları. Okuyup araştırmayan insana %1000 kapasiteli beyin versen neye yarar. Doğruları söylediğim için eleştiri hatta hakaretlere maruz kalacağım belki de ama gerçekleri bir zahmet farkedin artık. Dört yanımız bilgiyle çevrili olmasına rağmen almamakta ısrarcıysak kimsenin yapabileceği bir şey yok.

E

Yorumun için teşekkür ederim fakat yüzdelik kısmı zaten herkes akılda tutabildiklerimiz diye anlamıştır diye dusunuyorum ve dikkat ederseniz yikarida çoğu arkadaş % 100'nü kullaniyoruz" derken sizin demek istediğinizi anlatmak istemiş

Hüseyin Buga 6 yıl