Biber gazı taşımanın cezası var mıdır?

Biber gazini cantamizda tasirsak cezasi nedir ?

C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
26
26 CEVAP

Kadınlar koruma amaçlı tasiyabiliyor.

R

Kanun vs birsey var mi?

Canan Çanlıdağ 3 yıl

Gezi olayları sırasında öyle birşey konusulmustu ama kanun boyutunu bilmiyorum ben istanbulda önceden cantamda tasiyordum daha kimse bişi demedi ki. Kadınların kendini koruma amacli taşiması yasal sanirim.

Rukiye Külük 3 yıl

Satışı yasal olmayan bir şeyin taşınması da yasal değil, ayrıca el altından temin edeceğiniz kimyasal bazlı içeriklerin ne kadar zarar vereceğini bilemezsiniz, USA'da olsak devletin denetlediği ve koyduğu kurallara göre üretilen kimyasal içerikler satılıyor, lakin el altından alacağınız şeyin ne olduğunu bilmenize imkan yok, kendinizi ya da kendinizi korumak istediğiniz kişiyi ciddi şekilde sakatlayabilirsiniz. Bunu yerine caydırıcılığı daha yüksek olan, ucuz yollu ve yasal olarak kuru sıkı tabanca taşıyabilirsiniz, bayanlar için gayet şık ve ufak boyutlarda olanları satılıyor avcılık dükkanlarında. Yasal sıkıntı da çekmezsiniz. Havaya iki el sıkın, kaçan kaçana. Çevrenizde de aksesuar olarak havanız olur hanımlar.

Bilal Kuranoğulları 3 yıl

Adamda da gercehi varsa o anda yandik ... Karadeniz fikrasi geldi aklima

Canan Çanlıdağ 3 yıl

Hiç bir şey olmaz, adamda gerçeği çekecek yürek varsa zaten sprey de durduramaz, polis de durduramaz.

Bilal Kuranoğulları 3 yıl

Sana biber gazini degilde bir dovus sanatini ogrenmeyi oneririm. Fiziksel olarak guclu birini aklamak icinde musta kullan.

Mira Elvin 3 yıl

O da sıkıntı, dövüş sanatı lisansına sahip biri olarak sokakta kendinizi savunmak için bile birine zarar verirseniz yasa karşısında silah kullanmış pozisyona düşersiniz.

Bilal Kuranoğulları 3 yıl

Lisans Almak zorunda digilsinizki kim bilicek sizin kursa gittiginizi

Mira Elvin 3 yıl

Sadece kadinlarin tasimasina izin verildigini biliyorum ki silahi ben çok antipatik buluyorum, yıllardır koruma amaçlı hicbisi tasimiyorum bir ara belediyeler kadınlara ozel savunma sporlari kurslari falan veriyordu bir araştır istersen

Rukiye Külük 3 yıl

En azindan resmi olarak artik devlet biliyor. Yetmez mi ?

Ali Ataşalan 3 yıl