Birinci dönem performans notuna 100 100 verdiğiniz bir öğrenciye 2. Dönem 10 20 verebilir misiniz?

Arkadaşlar birinci dönem performans notuna 100 100 verdiğiniz bir öğrenciye 2. Dönem 10 20 verebilir misiniz? Yazılı ortalaması her iki dönem de de aynı. Öğrenci benim sınıfımda oldukça yaramaz bir öğrenci. Notu veren öğretmeni ben değilim. Ancak durumun hukuki bir boyutu yok mu?

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
47
47 CEVAP

Hocam ben okul muduyum istersem o notu değiştiririm...Ya beni anlamıyorsunuz ya da algilayamiyor.... Notun ve ders içi performansın olceklerini verin bana kafana göre not olmaz.... Notun izahı olur. Saygisizliksa öğrenci değerlendirme kurulu çalışır.. Bahsettiğimiz çocuk 117 net yapan okulda örnek olan tübıtak yarışmalarına, bilgi yarışmalarına katılan not ortaladı 98 olan bir öğrenci oğlum değil...

S

Zeynep Günay Açıkgöz hanım bir cümleye takılıp kalmayın olur mu...

Selman Kalay 6 yıl

Hocam belki bana düşmez ama öğrenciniz belki teog maratonu yüzünden müzik dersine gereken önemi gösterememiştir ve bu durum notuna yansımıştır. Siz bir veli olarak daha iyi bilirsiniz bunu müdür olarak değil.

Hülda Tutaman 6 yıl

Hülda Tutaman hocam mesele not filan değil herşey olabilir biraz anlayış tüm öğrenciler için.

Selman Kalay 6 yıl

Buda kendini mudur diye bisey saniyor degistirrimmis kimsin sen

Tacettin Imızoğlu 6 yıl

Hocam ukalalık yapma.... Ben değiştirmem sen değiştirmek zorunda kalirsin.

Selman Kalay 6 yıl

Tükürdüğünü yalatirlar.

Selman Kalay 6 yıl

selman Arkadaşım; Okul müdürü olmak için liyakata, genel kültüre, yeteneğe, akademik başarıya, zorlu sınava, adil bir yarışmaya, Eğitim Fakültesi mezunu olmaya gerek yok. Tum bu özellikler yokken ne gibi bir üslup ve liderlik bekliyorsun? Buradaki müdür arkadaşlar​ için konuşmuyorum ancak genel olarak çoğu iş bilmeyen, koltuğa oturunca ne oldum delisi olan meslektaslarimiz, arkadaşlarımız.

Necmi Akhan 6 yıl

Hocam o arkadaşa kızdım ben değiştiririm sözü galiba ona zorlama anlamında geldi. Kasteddigim bu değil. Bu güne kadar hiç bir öğretmenine not konusunda bir istekte bulunmadım. Çocuklarımızı mağdur etmeyin dedim. Ancak bu cümleyi bile yanlış anlayanlara farklı yorumlayanlara pes diyorum. Bir lisede öğretmenin tüm notları 80_100 arasi öğrencinin birisine 60_60 vermiş dikkat çekti veli itiraz etti meğer öğretmen öğrenci bana hakaret etti diye düşük vermiş. Bu konuşmalar da cep tel ile kayıt edilmiş şu an sorusturma lik. Gerisi ne olur bilmiyorum ders beden eğitimi arkadaş fotosunu çekmişti. Alabilirsem size atayım yorumlarsiniz.

Selman Kalay 6 yıl

Elbette hocam

Necmi Akhan 6 yıl