Bitcoin nedir ve bitcoin nasıl kullanılır?

Bitcoin nedir? Ne işe yarar? Nerede kullanılır? Nasıl kullanılır? Sanal para bankacılığı nedir? Bitcoin madenciliği nedir ve nasıl yapılır? Bu soruları google'da buldum fakat benim için yeterli değildi. Bir de bu siteye sormak aklıma geldi aramızdan ilgilenen vardır diye .

com-ajlcr14o9bsi7s88czu7.jpg
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
32
32 CEVAP

Bilgisayardan renderlama olayları falan tamamen saçmalık. Emin olun milyonluk şirketlerin sizin ya da bizim kıytırık bilgisayarımızın ekran kartından gelecek güce vs. İhtiyacı yok, bunu önceden de söylüyordum şimdi de söylüyorum ki sanırım şimdi maden olayı tamamen kalkmış. Benim düşünceme göre bitcoinin iki amacı olabilir.

1- Küresel dijital tek bir para birimi yaratmak:

Tıpkı amerikan doları gibi herhangi bir karşılığı olmayan elle tutulamayan gözle görülemeyen, sadece biz değer verdiğimiz için değerli olan küresel bir para birimi üretme fikri en başından beridir küresel sermayenin aklında olan bir fikirdir. Bu sayede insanlar görülemeyen zincirlerle köleleştirilip yönetilecektir. Küreselciler, illuminati, siyonistler adına ne derseniz deyin. Dünyada bir takım para babası adamlar vardır ve bu adamlar bütün insanları köleleştirmek için dur durak bilmeden çalışmaktadır. Tabii bu çalışmalarının meyvelerini yine insanoğlunun salaklığı yüzünden almaktadırlar orası ayrı.

2- Bu bir dolandırıcılık yöntemi olabilir. Ponzi sistemini bilenler bilir. İnsanlara var olmayan ve gelecek vadeden bir şey satarsınız, elde ettiğiniz gelirin bir kısmıyla da sistemden çıkmak isteyen adamların parasını ödersiniz, bu sayede daha çok kişiyi tuzağa çekersiniz. En nihayetinde hedeflediğiniz paraya ulaştığınız anda da parayı alır kaçarsınız. Saadet zinciri vs. Gibi sistemlerin hepsi ponzi oyununu üzerinden yapılan dolandırıcılıklardır.

Size komplo teorisi gibi gelebilir ama Ben 1. ihtimalin daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden karşı olmama rağmen bitcoinin gelecek için karlı bir yatırım olabileceğini düşünüyorum. Herşeye rağmen bilinmesi gerekir ki bitcoin kaynak bazlı ekonomiye aykırı ve ters bir oluşumdur. Bu yüzden de bu sistemi desteklemem mümkün olmadığı gibi, bu sistemin insanlığın zararına olacağı da açıktır.

O