Boynumda fıtık var ne iyi gelir?

Boynumda fıtık var ne iyi gelir?
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
60
60 CEVAP

Ben ve uzman eczacı eşim başta olmak üzere boyun problemlerimizle beraber vücutta yarattığı birçok etkiyle manyetik takılardan büyük fayda gördük, özellikle ensede taşıyacağınız bir kalp ve içtiğiniz suda kullanacağınız bir su çubuğunu araştırıp kullanmanızı öneririm.

B

Manyetik takı nerden bulabiliriz eczanelerdemi var

Sevinç Erüreten 6 yıl

Merhabalar Sevinç hanım, firmanın bayisi olan bazı eczanelerde de bulabileceğiniz gibi, dilerseniz size temin edebilme konusunda yardımcı da olabilirim.

Bülent Uras 6 yıl

Hikaye bunlar Bülent bey Uzman eczacı eşim ile demeniz ürünün reklamından ibaret.

Esma Ağlan 6 yıl

Siz nasıl algılamak isterseniz öyle olsun Esma hanım. Sağlık sektörünün içinde ve de yaşadığımız sağlık sorunlarımıza başka türlü çare bulamamışken, bu ürünlerden çare bulduğumuzu ve de çok araştıran insanlar olduğumuz için bu terapi ve mantığını bilimsel olarak da araştırıp mantığımıza da yattığını aslında bir şekilde vurgulamak istemiştim. Buarada Eczane de satılan ürünler de ticaridir, aktarda satılan ürünler de, herhangi bir gittiğiniz terapi seansı, hacamat da... Mühim olan faydasını gördüğünüz ve çevrenizde faydasını görebileceğiniz insanlara bunları tavsiye etmektir. İnanmayabilir, güvenmeyebilirsiniz, ama sizin alaycı tavırla hikaye bunlar diye araştırmak yerine karalamaya çalıştığınız konu, üniversitelerde eğitimi olan, modern tıbbın kabul ettiği ve uyguladığı, şu anda romatoloji uzmanından fizik tedavi profesörlerine kadar hastalarına önerilen ve uygulanan bir tedavi metodudur. Saygılarımla..

Bülent Uras 6 yıl