British shorthair cinsi kedi özellikleri nelerdir?

Arkadaşlar aranızda british short hair cinsinden kedisi olan var mı? Varsa da karakteristik özelliklerinden biraz bahseder misiniz?

com-1t3y2txg6ybgyotznf5q.jpg
D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
32
32 CEVAP

Dört yıldır beraberiz, sahiplendiğimde hiçbir şekilde sevdirmiyordu kendini ben de dahil. Şimdi kucağımdan inmiyor ama bir başka kişiye sevdirmiyor. Aşırı uslu bir şey kırıp dökmez, yiyeceklere dokunmaz Kİ tavuk balık et yemez sadece mamasını yiyor. Mama seçer, kumu hep temiz olsun ister. İnanılmaz kıskanç beni çok kıskanıyor anlamsız şekilde, evde asla başka kedi istemiyor hatta başka insan istemiyor. Arkadaşıma falan bıraktığımda yemek yemiyor. En kötü VE benim başa çıkamadığım özelliği ise kızdığında eve misafir geldiğinde gözünün içine baka baka gidip bir yere çişini yapıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda?

com-f6zszlvylc609vee4pzv.jpg

Z

Bizimkisi de valizimi hazır görse gidip tuvaletini yatagimizin üstüne yapıyordu. Çok kıskanç dediğin özelliklerin hepsine katılıyorum kesinlikle ona verdiğini yiyor asirisinda gözü yok yemek masasin üstüne Çıkmaz perde tirmiklamaz mobilyaya zarar Vermez

Emir Özzcan 3 yıl