Burun estetiği için doktor tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Bir kez ameliyat geçirdim, ikincisi biraz sıkıntılı gibi gözüktüğünden dolayı güvenilir bir doktor arıyorum. İnternet üzerindeki fotoğraflar ve yorumlar çok çok aldatıcı olabiliyor. Ameliyat olup memnun kalan;İstanbul ve Balıkesir önerebileceğiniz bir doktor var mı?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
20
20 CEVAP

Before after 10 gün oldu şimdilik burnum hala şiş gibi. Ben şuanlık memnunum.
Medicalpark gebze alper aksakal

com-axfft55t91dxdu2q83mg.jpg

H

Çok iyi imiş ve bende özendim şu anda

Emrullah Pink 6 yıl

Benim burun düzgün dü aslında darbe sonucu kırıldı tepe çıktı biraz da aşağı düştü yaptırdım yoksa durduk yere estetik de zor geçiyor 4-5 gün

Hasan Özburun 6 yıl

Hasan Özburun Muhakkak tabi hocam... Acısı idi ağrısı idi ama katlanmaya değmiş bence kesinlikle...

Emrullah Pink 6 yıl

Merhaba, ameliyatınızla ilgili detay bilgi yazar mısınız sakıncası yoksa? Doktorun ilgisi, sizi nasıl yönlendirdiği, ameliyatı süresi vs. Medicalpark gebzede ameliyat olan tanıdığım yok gördüğümde bilgi alabileceğimi düşünüp çok sevindim açıkçası.

Gamze Küçükyardan 6 yıl

Gamze Küçükyardan doktorun instgram hesabı alper.aksakal iyi bir insan 2 saat gibi sürüo operasyon tabi herkes de farklılık gösterebilir bi gece hastanede kaldım. Ameliyatdan sonra tampon çıkana kadar biraz burundan nefes problemi olabilio aşırı ağrı yok biraz da şişlikler ilk 3 gün olabilio

Hasan Özburun 6 yıl

ben orijinal burnunuzu da çok beğendim.

Deniz Kudi 6 yıl

Deniz Kudi teşekkür ediyorum bende yıllarca severek kullandım ancak nefes problemim vardı 2 sefer futbol müsabakalarında kırıldı, ameliyat olmuşken estetik de oldum ..

Hasan Özburun 6 yıl