Burun içinde çıkan yaralara ne iyi gelir?

Ozurdileyerek baslicam burun ici yara ve son 10 gundur gecmiyor napilmasi gerekli
Ayrica iki ucukta var dudaklarda
N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
60
60 CEVAP

Ev sirkesi ile burun temizligi yapin gunde 3 kez. Gargara da ekleyebilirsiniz agiz icin. Burun yarasi icin guzel bir cozum ancak ucukta denemedim. Sadece uzerine pamukla degdiriseniz arrmasini engelleyebilirsiniz ucugun.

G

Tesekkur ederim saolun

Nazligül Çakmaz 6 yıl

Sirke iyice kötü yara eder Ben birkaç kere sinüzit için burnuma sulandırılmış sirke damlattım tahriş etti En iyisi saf zeytinyağı damlatsın arkadaş bence Zeytin yağı onarır Kantaron yağı da olabilir

Özdemir Eminağaoğlu 6 yıl

Ben kendi yaptigim sirkeyi 3 yildir geniz akintisi ve faranjit icin surekli kullaniyorum. Antibiyotiksiz geciremezken agri kesici bile kullanmadan arlatiyorum. Hazir sirkede kimyasal var asit var tahris eder.

Gülhanım Iskal 6 yıl

Geniz akıntısı neden olur bilginiz var mı Bende de var da

Özdemir Eminağaoğlu 6 yıl

Yaglar da onarir elbet sirke daha cok dezenfekte icin bakteriler icin. Yaglar bundan sonra onarici konumda islev gorur. Sirkeyi buruna damlatmak degil buruna cekip geri bosaltma seklimde uygulamaklazim. Sinuzit icin corekotu yagi deneyebilirsiniz.

Gülhanım Iskal 6 yıl

Ben hazır sirke kullandım

Özdemir Eminağaoğlu 6 yıl

Tavsiye ederken ozellikle ev sirkesi diye belirtiyorum hazirlarin sirkeyle alakasi yok malesef asit onlar. Geniz akintisinin bilimsel aciklamasini bilmiyorum ama solunum yoluyla disardan aldigimiz zararlilar yuzunden oldugunu tecrubi soyleyebilirim. O yizden ozellikle salgin donemlerinde duzenli agiz burun temizliği onleyici olur. Sık sık faranjitimin asil sebebinin geniz akintisindan oldugu anlayinca sirke kurtaricim oldu. Geniz yolu acik tutuldugunda bogaz enfeksyonuna yol acmadan atlatmis oluyoruz.

Gülhanım Iskal 6 yıl

Geniz akıntısı vücûd yayılıp her yeri iltihap yani hasta ediyormuş Bu sıkıntılar sizde var mjydı Varsa gitti mi

Özdemir Eminağaoğlu 6 yıl

Vallahi elbette baska hastaliklarim da var ama bunlarin sebebi geniz akintisi mi bilmiyorum. Bu yuzden bir doktora gitmedim. Ama ben sulandirip sirke iciyorum ara ara meyve suyu niyetine.

Gülhanım Iskal 6 yıl

Dojtorların da doğru düzgün birşey bildiği Yok ki maalesef Ben hep internetten öğreniyorum herşeyi

Özdemir Eminağaoğlu 6 yıl

Malesef. Bahsettiginiz erkiyi duydum ben de ama arastirip etkilerini inceleyemedim. Modern tip da boyle komplike durumlaein cok ta cevabi yok. Bedeni bolerek tek alanla ilgili egitim aldiklarindan bedene butuncul bakmakta zorluk yasaniyor. Bir de ilac ureticilerinin ticari egitimi haline geldi tip malesef.

Gülhanım Iskal 6 yıl