Bütün eklemlerim ağrıyor nedendir?

Nerdeyse tüm iskeletin ağrıyor. Boynum belim kalça oyuntusu üst baldır diz artik ağrı çekmekten biktim. Neden olabilir. Belimde hade fıtık var diğerlerine ne oluyor ki? Yaş 42 şimdi yaslandimmi ben ?

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
43
43 CEVAP

Üzgünüm ama. Size en yakın hastanenin Onkoloji servisini şöyle bir dolaşın. Ve kendi halinize şükredin. Yakınmayın lütfen.

N

Biliyormusunuz etrafimizdaki insanlardan bu lafi yeterince dinliyoruz bizde biliyoruz sükretmemiz gerektigini onlara bakinca ama ama neren agrirsa canin ordadir Allah size vermesin acisini bilmeyin genede cani yanan insana denecek en son cümle budur heralde

Nevin Tuvay 6 yıl

Çok iyi biliyorum. Annem kanser hastası. Sukretmeyide biliyorum. Ama ağrılarla kalitesiz yasamak da insanı nasıl yıpratıyor bilmiyorsunuz sanirim

Ayşenur Bekdur 6 yıl

insanlar sağlık problemlerini yazıyor bu yakınmak değil çare aramaktır.. Tabiki şükür edilir..

Fdm Yüzlüm 6 yıl

Yani

Nevin Tuvay 6 yıl

Sağlıkli insanların, hastalara şükret demeside cok ilginç. Allah dermansiz dert vermesin ama neren agrisa canıniz orda. Allah herkese sifa versin. Ağrılarla kalitesiz zaman gecirmek cok kotü.

İlknur Gürle 6 yıl

İlknur Gürle ben bir kanser hastasıyım. Bilginize.

Nurten Liza 6 yıl

Ayşenur Bekdur kanserle savaşınca bu anlattıklarınız çooookkk basit kalıyor inanın onu anlatmaya çalışıyorum bende.

Nurten Liza 6 yıl

Fdm Yüzlüm iddia ediyorum elinde belgeli sorunu olmayan birisi şükür, dua ve psikolojisini değiştirerek kendini değiştirebilir.

Nurten Liza 6 yıl

Nevin Tuvay yoo şükür tedavidir aynı zamanda.

Nurten Liza 6 yıl

Kanserle savaş hikayemiz var yaşananları yakinen takip edip acı ve çaresizliğine birebir gözlemlemiş biriyim bende. Size çok geçmiş olsun diyor Allahtan şifa diliyorum. Ama diğer ağrıları da küçük gormemenizi öneririm. 5çocuğum var. Ve onlara yetmeye çalışan bir anne olarak sağlıklı olmak istiyor ve bu konuda öneri istiyorum. Bunuda basit görmemelisiniz sayın Nurten Liza hanım

Ayşenur Bekdur 6 yıl

Tevekkülü ve sukrude biliyoruz Elhamdülillah ancak su var ki tedbiri al takdiri Allaha bırak demiş diyen. Bende tedbir amaçlı yardım istedim. He şu da var psikoloji olayına katılıyorum. Tabiki sizde bilirsiniz vücudun kimyası, biyolojisi, fiziki ve psikolojik özellikleri bir bütün oluşturuyor.

Ayşenur Bekdur 6 yıl

Tabiki şükür ve dua insana iyi gelir şifa da olur dua ile ama her hastalık için geçerli değil bu Nurten Liza şifayı aramak ta gerekir..

Fdm Yüzlüm 6 yıl

Ayşenur Bekdur 21 gün boyunca her sabah atlamadan ben sağlıklıyım çok şükür olumlamasını söylerseniz vücudunuza bunu kabul ettirmiş olursunuz. İnanarak ama. Ve farkında olmadan iyileşeceksiniz. Gerçekten bir Onkoloji servisi dolaşın ama. Bu olumlamanın yanında. Psikoloji ile yeneceksiniz inanın yeterki.

Nurten Liza 6 yıl

İlknur Gürle çok şükür

Nurten Liza 6 yıl

Ve ben kanser oldum diye sürekli yakınsaydım şimdiye çoktan gömmüşlerdi beni. Çok şükür rabbime. Şu an hiç bir sorunum yok.

Nurten Liza 6 yıl

Cok haklisinizda boyun düzlesmis iki tane fıtik aşırı kireçlenmeyide gecirirse yapalim digerlerini saymiyom bile kanser degilim cok şükür de

Nevin Tuvay 6 yıl

Nevin Tuvay hanımefendinin elinde rahatsızlığına dair bir belgesi yok. Tamamen psikolojik. Anladınızmı şimdi.

Nurten Liza 6 yıl

Nevin Tuvay elinizde bu kadar belgeli rahatsızlığınız var. Ve şürediyorsunuz. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Şükürün önemini anlatırken zaten. Ve kanser olduğunda bunlar bile basit geliyor maalesef.

Nurten Liza 6 yıl

Diycek bişey bulamadim varya size başkalarinin rahatsizligini ıspat istemek inanmamak nasil bir piskoloji anlamadim

Nevin Tuvay 6 yıl

Bizler az yada cok rahatsiziz ve birileri iyi olursunuz ins yada sundan iyi olur desin dedik olay nerelere geldi

Nevin Tuvay 6 yıl

Düşünce gücü var evet olumlu düşünmek insana şifa verr bnde bu şeklde hatta şifa bulan biriyim örnek panik atak bu sayede bitti ama kas hastalıgım geçmedi mesela her hastalık psikolojik kökenli degldr..

Fdm Yüzlüm 6 yıl

İşte bizde onu anlatiyoruz da

Nevin Tuvay 6 yıl

Fdm Yüzlüm ben her hastalık psikolojik demedim zaten. hanımefendinin bir hastalık teşhisi yok ama.

Nurten Liza 6 yıl

hanımefendi ısrarla açıklama yapıyorum. Bel fıtığı teşhisim var yeterlimi? Ayrıca nörolojiye yönlendirdi bugün acil doktoru, perşembeye randevu aldım bu yeterlimi. Nasıl bir ispat istiyorsunuz onuda anlamadım fakat busayfada herkez birbirine danışıyor. En azından yorumlarımda görmüşseniz hangi servise muayene olmam gerektiğini sordum. Israrınızı anlamıyorum. Herkezin derdi kendine büyük. Artik uzatmayalım Nurten Liza

Ayşenur Bekdur 6 yıl

Ayrıca siz teşhisi psikolojik olarak kondururken ne düşündünüz merak ettim?

Ayşenur Bekdur 6 yıl