Büyü var mı?

Arkadaşlar büyü olayı hakkında düşünceniz nedir. Rica etsem alaylı yorum olmasın

İ
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
90
90 CEVAP

din lere ve kitaplarına bagli olduklarini söyleyen dostlara nacizane tavsiyem;

sizleri emin olun ki anliyorum ve emin olun art niyetsiz bir şekilde belirtiyorum bu yazacaklarimi..

dinler de ki özellikle de kuran dan örnek verecek olursak
idda edilen fizik kanunlarina ters düşen iddalara kayıtsız şartsız baglanmayin..

konu büyü ve pek tabiki var oldugu idda edilen cinler de olsa buna supheci yaklaşın.. Bu zor olabilir sizler için anlıyorum..

bir tanidiginiz veya kendiniz idda edilen bu varliklar tarafindan rahatsiz edildigini düşünüyorsanız sakın tedavi amaçlı olarak hacı hoca gibi sadece arapça ayetleri sureleri ezberlemis laf cambazlarina gitmeyin..

bu rahatsizliginizi size dünyayı algilamanizi sağlayan beyninizden baskasi yapmiyor.. Bilinki o rahatsizlanmis ve düzgün islem yapmiyor.. Sebepleri çok farklı olabilir.. Bu gibi rahatsizliklarin çözümü için bir uzman hekime başvurun..

rahatsızlığınızı tabiki bilim insanları da hemen çozemeyebilir.. tedavi cevapsız da kalabilir.. Sonucta tahribatın derecesine bağlı bu durum ama paranoya, şizofreni vs vs gibi bir çok rahatsızlığın tıbben tedavisi var.. Kendinize ve sevdiklerinize yazık etmeyin..

he bu arada iddia edilen büyü vs vs törenlerde hiç bir somut olay yasanmamistir.. sadece ve sadece kişilerin ispatsiz sanrılarından dogan iddialar vardir.. Yani bir kisinin ben supermanim demesi kadar basit iddialardir..

H