Çalışmıyorum kyk borcunu nasıl erteleyebilirim?

merhaba
bir şey soracağım
vergi dairesinden bana tebliğ geldi 7 8 tane kyk ödememi yapmadığım için artık ödeyin şeklinde. 7 gün içinde ödeme yapın ya da mahkemeye başvurun eğer ödediyseniz tarzı. Benim bildiğim bunu insanlar 7 8 sene gayet ödemeden yaşayabiliyor. Ama eve belge gelince bir tırstım. Görmezden mi geleyim? Yoksa yapmam gereken bir şey var mı? E-devlette hiç ödeme yapmadığınız için erteleyemezsiniz yazıyor ama vergi dairesine gidip bunu erteletme için başvuru gibi bir şey yapma şansım var mı? Ne yapmam lazım?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
16
16 CEVAP

Türkiye artık eski Türkiye değil, ödeyeceksin!

M

ulan ödeyeceğim de 1 2 sene daha görmezden gelip sonra yapılandırmayı planlıyordum hala öyle yapamıyor muyuz

Sinem Anılır 4 yıl

Yapilandirma da dahil bir evrak imzaladigin zaman yasal gelecek tum cezalari kabul etmis olursun. Hic bisey imzalamaz ve odemezsen zanla gelecem afla silinir, af gelmese bile 10 yil zaman asimiyla silinir. Ama bu surede maasindan kesinti (1/4 oraninda) varsa evine arabana haciz gelebilir. Yani, sen sec!

Şevket Karslıoğlu 4 yıl

Şevket Karslıoğlu işte ben de bunu diyorum yapılandırma yapıp ödemezsem eğer işleri aşırı resmileştirmiş olurum evet yapılandırma yapıp ödemeyenler olmuş ama olsun o yüzden şu an 1 2 sene daha ölü taklidi yapmayı planlıyorum 1 2 sene sonra kendimi toparlayınca ödeyeceğim zaten. Maaşım falan yok herhangi bi kesinti yapamazlar bir şeyden üstüme herhangi bi mal da yok. Ben sadece bir an tebliğ zarfı gelince hemen bir şey yapacaklar diye bi tırstım

Sinem Anılır 4 yıl

5 yil once teblig geldi ve hicbirsey yapmadim. Halen birsey olmadi bana.

Şevket Karslıoğlu 4 yıl

Şevket Karslıoğlu teşekkür ederim ben de ölü taklidi yapmaya devam ediyorum o zaman

Sinem Anılır 4 yıl

10 yil sonra borc silinir diye bisey asla yok... Er yada gec devlet parayi alir ..

Deniz Karabarut 4 yıl