Çalışmıyorum kyk borcunu nasıl erteleyebilirim?

merhaba
bir şey soracağım
vergi dairesinden bana tebliğ geldi 7 8 tane kyk ödememi yapmadığım için artık ödeyin şeklinde. 7 gün içinde ödeme yapın ya da mahkemeye başvurun eğer ödediyseniz tarzı. Benim bildiğim bunu insanlar 7 8 sene gayet ödemeden yaşayabiliyor. Ama eve belge gelince bir tırstım. Görmezden mi geleyim? Yoksa yapmam gereken bir şey var mı? E-devlette hiç ödeme yapmadığınız için erteleyemezsiniz yazıyor ama vergi dairesine gidip bunu erteletme için başvuru gibi bir şey yapma şansım var mı? Ne yapmam lazım?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
16
16 CEVAP

Şimdi herkes bana yürümesin. Ben bu bursu alırken karşılıklı olduğunu biliyordum ve mezun olunca da vakti geldiğinde tıpış tıpış ödedim, benim gibi ödeyen bir sürü insan var. Siz de hak yemeyin o paranın bir hayrını göremezsiniz. Ödeyin başka öğrenciler de faydalansın. En başta bunu kabul ederek baş vurduk, abim ve abimin bir arkadaşı vekil olup imza atmıştı. Nasıl olsa bir şey olmaz deyip ödemeyen, altında jipi olan insan biliyorum, ne kadar etik ?

T

benim altımda jipim yok ödeyebilecek durumum olduğunda zaten ödeyeceğim şu an ödeyebilecek durumum yok ama

Sinem Anılır 4 yıl

Anlıyorum, ben genel anlamda kızdım, sizin durumunuz farklı olabilir

Tuğba Fırıncıoğlu 4 yıl

Devlet yasal öğrenim süresinin haricinde 2 sene opsiyon tanıyor zaten. Önceden çok kişi iplememiş ama kul hakkı bunlar. Şahsi algılama ama faiz üstüne binince de bu seferde neden faiz var diye söylenmesin kimse... Biz ödedik maaşımızın yarısını verdik, yarı aç kaldık ama ödedik... Geri ödeneceğini bilerek çekti herkes o krediyi... Not: Bizim de jipimiz yok

Sevgi Sımsek 4 yıl

Bazi kesimlere bilmem kac kat geri odemesiz burs verilirken yurt hersey onlara belesken bizim gibi bu ulkenin asil vatandasi olan garibanlara egitim neden zorlastiriliyor sorarim o zaman kul hakkina giriliyorsa madem bundan daha hardcore kul hakki da olamaz. Dip not: Bende ödedim.

Yusuf Şölen 4 yıl