Çektiğimiz videoyu sinemada nasıl yayınlatırız?

Kız arkadaşımın doğum gününde onun için bir video hazırladım ve bunu sinemada ona izletmek istiyorum 2 dakikalık bir şey daha önce yapan var mı kime sormalıyım rüşvet mi vermem gerekir gerekirse nasıl sorayım
Tahminim: Bu işin prosedürü nedir veya kendi aramızda mı çözelim diye mi sorulur

Fotoğraf dikkat için

com-0wjdj5ziarx0qz02ji6r.jpg
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
24
24 CEVAP

Ben evlenme teklifini bu sekilde yapmistim. Oncelikle sinema formatina çevirmene falan gerek yok. Kaliteli bir sekilde ciktiisini al vidyonun yeter. ( o kismini onlar hallediyorlar ) Ben sony vegas pro kullanmistim.

Fiyat olarak: Konuştuğum kisi, sinemanin muduru bu tarz seyleri daha once de yaptıklarını, o yüzden fiyat tarifesi belirlediklerini soylemisti.

Fatura istersem 450, istemezsem 350 tl ye anlasabilecegimizi soylemisti. Faturasiz olsun dedim. ( cebe mi atti artik bilemem ama ucuz olmasi daha onemliydi )

E

350 mi inşallah öğrenciye bir indirim yaparlar bizim burdada olmazsa da hamama giren terler

Berkay Cansöz 3 yıl

Biraz zorlarsan yapacaklarini dusunuyorum. Arti, sinemadaki yetkili kisiyi baglarsan bedavaya bile gelebilir. Formati onlar cevirecekse 1 2 gun istiyorlar. Ona gore hem erkenden konus hem de tum detaylari sor. Istanbul gibi bir yerdeysen birden cok sinema ile gorusup sansini arttirabilirsin. Bol sanslar

Erhan Spl 3 yıl

Hadi ya söylediğiniz iyi oldu hemen gideyim ben format işi için

Berkay Cansöz 3 yıl