Cinnet olayları nasıl önlenebilir?

Neden cinnet toplumu olduk. Hükümet bu cinnetlerin önüne geçmek ićin neler yapmalı?

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
46
46 CEVAP

He bu arada cinnet ve mutsuzluğun refah seviyesi ile bi bağlantısı yok birazcık kitap okuyup haber dinleseydiniz bilirdiniz zaten... Abd de intihar olaylarinin % 90 elit ailelerde oldugunu biliyormuydunuz??? Hee e oylemiydi oyleydi arkadasim

M

:)) refah seviyesinin neyle alakası var ?

Mehmet Bortecene 6 yıl

Refah sana göre ne hocam ?? ? Bu arada ben yanitimi sosyologlarin arastirmasina dayandiriyorum..

Murat Hudayi 6 yıl

Murat Hudayi refah insanların, tüketim anlamında, istediği mal ve hizmetleri istediği miktarda alabilmesi. Olarak tanımlayabiliriz hocam. Bu arada yanıtınızı temelli ( amerikan toplumunun genel karekteristik yapısıyla birlikte ) belgelendirirseniz sevinirim ki bunu belgelendirmeniz tespitimi çürütmez çünkü biz Türkiye'de yaşıyoruz Türkiye toplumu ile Amerikan toplumunu cinnete sürükleyen faktörler elbette ki farklı sebeplere dayanacaktır.

Mehmet Bortecene 6 yıl

Sizin niyetiniz sosyolojik tartisma degil o yüzden iyi geceler...

Murat Hudayi 6 yıl

Murat Hudayi peki üstad.. İyi geceler

Mehmet Bortecene 6 yıl

Mutsuzlugun refah seviyesiyle alakali olmadigi acik ve net. Gozlemlemeyle bu bilgiye sahit olunur. Iki sekilde cinnet olabilir hic umudu kalmayan ve hic umidi kalmayan. Yani mutlu olacagina inandigi seye ulasmasini imkansiz bulan ile, mutlu olmak icin hemen her seyi denemis yine de mutlu olamamis ve deneyecek baska da bir seyi kalmamis kisiler.

Elif Dirici 6 yıl