Cinsel ilişki neden ayıp olarak değerlendiriliyor?

Cinsel ilişkiler neden skandal değeri görür? Cinselligi ayıp ya da skandal olacak bir durum olarak görüyor musunuz?

Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
61
61 CEVAP

Yeme icme kadar dogal bir ihtiyac fakat dinler`in kötülemesi üzerine skandal haline geldigini düsünüyorum. Bir de iliskiler arasindaki kiskanclik duygusundan dolayi, sevdigini paylasamamaktan dolayi bu kadar skandal gibi abartiliyor.

Ö

Peki ben doğal ihtiyacım neticesinde karşı cinsimden bir canlıya ilişki teklif etsem sapık muamelesi görürmüyüm?

Barış Deposu 6 yıl

Benim karşı cinsten bir kadını arzulayıp onunla ilişkiye girmem için örf adet ve din filtresinden geçmem gerekiyor nihayetinde.

Barış Deposu 6 yıl

Evet yasadigin toplumdan dolayi. Avrupada bu öyle degil.

Özlem Eser 6 yıl

Bekar ve özgürse sirf ihtiyac icin ve ya eglence olsun diye gecelik isliskiler yasayabiliyorlar.

Özlem Eser 6 yıl

Bence bu durumun avrupa ya da asya ile alakası yok. Insanın kendi beyninde yarattığı tabularla alakası var. Bazı tabularını yıkmış kadınlar, alkolün de verdiği cesaret ile tek gecelik bir ilişki yaşayıp o anın tadını çıkarabiliyor. Günümüz turkiyesinde buna çok sahit oldum. Kimileri ise, arzularını sonuna kadar bastırıp elalem ne der mentalitesi ile hareket ediyorlar.

Barış Deposu 6 yıl

Nihayetinde erkek yaparsa çapkın, hovarda kadın yaparsa orospu oluyor. Bu düşünce yapısı çoğu avrupa ülkelerinde de mevcut bunu izlediğimiz yabancı filmlerden de tespit edebiliriz. Amerikan yapımı bir filmde erkekler bir kadını becerdigini övünerek anlatırken, durumun mağduru kadın ise utanıyor. Ya da bunu duyan erkek arkadaşı tarafından şiddete maruz kalıyor

Barış Deposu 6 yıl

Barış Deposu secim meselesi iste fakat toplum baskisindan dolayi özelliklede kadinlara yapilandan bahsediyorum; Kadinlar kendi isteklerini bastirmak zorunda kaliyorlar. Avrupada ki kadinlar da bu toplum baskisi yok yani kadinin kisisel olarak kendi secimi oluyor.

Özlem Eser 6 yıl

hakan en son yazdigimi okursan anlarsin ne demek istedigimi.

Özlem Eser 6 yıl

Yani evet en azından şu yok ; bakireliğin kutsallaştırılması, ya da birden fazla kişi ile ilişkiye girmiş bir kadının kötü nam ile anılması vs. Bugün porno yıldızları bile evli ve çocuk sahibi

Barış Deposu 6 yıl

Barış Deposu Avrupada da senin dedigin gibi ataerkil toplum oldugundan kadini asagilamak gibi bir durum elbetteki var fakat en azindan din, gelenek görenek ve mahalle baskisi yok ben ondan bahsettim daha cok. Birde kendini gelistirmis insanlar zaten bu tür seylere takilmazlar, kim ne demis umurlarinda olmaz.

Özlem Eser 6 yıl

Keşke insanlar düşündüğü şeyleri söyleyip, yapmak istediklerini doğrudan yapabilselerdi. Ne çok can sıkıntısından kurtulurlardı

Barış Deposu 6 yıl

Ortalama 70 yıllık bir ömrün tamamı el alem ne der kaygısı ile geçiyor..

Barış Deposu 6 yıl

Sen kendi adina öyle olabilirsin en azindan.

Özlem Eser 6 yıl

Ben Özgür biriyim fakat özgürlük benim icin her istedigini yapmak degil, istemedigimi yapmamaktir.

Özlem Eser 6 yıl

Kendi adıma bu doğrultuda ilerlemek bu bozuk düzende bana pek yarar getirmez. Aklındam geçeni karşımdaki insana doğrudan söylediğimde, o insanın da düşünceleri benimle bir olsa da o an olumsuz tepki vericektir

Barış Deposu 6 yıl

o zaman susacaksin, madem tepkisinden cekiniyorsun.

Özlem Eser 6 yıl

hakan evet daha dürüst diyebilirz haklisiniz.

Özlem Eser 6 yıl

Işte tam olarak da sorun bu, insanlar dobra, at gozlukluklerini çıkarmış, prangalarından kurtulmuş kişiliklere henüz hazır değiller. Bu durumda ben ve benim gibi nice insanı yıllardır suskunluğa mahkum ediyor.. Cunku çok güzel bir söz var bununla ilgili " söylesem tesiri yok, sussam gönlüm razı değil"

Barış Deposu 6 yıl

Ya tesirli konusmayi ögreneceksiniz yada kabullenmeyi o zaman.

Özlem Eser 6 yıl

baris bey bu dünyaya bi daha gelmeyeceksiniz, degistiremiyeceginiz seyler icin ne sinirlenin, ne de üzülün bence.

Özlem Eser 6 yıl

Ne deyim haklisin sonuna kadar ama o zaman da susup muatap olarak almayacaksin ve sinirlenmeyeceksin. Degermi? Tabiki degmez öylesi yobazlara degilmi ?

Özlem Eser 6 yıl