Çiyan zararlı mıdır?

/hashtag/acil?refid=18&__tn__=*s-R Arkadaşlar. Evde boyle bir bocek gorduk. Kedilerimizi sokmuş olma ihtimali var mı? Ve bu hayvan nedir acaba bilen var mı? (Kediler huzursuz)

com-ygrqb60ibg976fr246zl.jpg
com-doqhayq7ww3nchdeyzux.jpg
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
61
61 CEVAP

İsmi: Ciyan
Zehirlilik derecesi rengi ne kadar kahverengi ise o kadar zehirli oluyor
Bende uzun süre bu dertten muzdarip oldum. Yağmurlu havalarda eviniz bahçeye toprağa bakıyorsa o taraflardan giriyorlar Ve en kötü tarafı da ne biliyor musunuz? Çok dayanıklı böcekler kendileri kolay kolay etkilenmiyorlar zehirden ayrıca bir tane gördüyseniz şanslısınız iki veya birkaç tane daha görürseniz işiniz zor demektir. Geceleyin karanlıkta çıkarlar dışarıya.


Çok cektim ben bunlardan ziraat mühendisinin bilgilerini paylaştım.

E

Peki bu fotografını gordugunun zehirlilik derecesi ne acaba. 1 tane gorduk suana kadar 3 aydır

Merdan Ruhuşen 3 yıl

Hocam korkutmak gibi olmasın ama zehirli gibi duruyor. Rengi ne kadar koyu ise o kadar zehirli oluyor. Bunun kapkarası çıkmıştı benim evden. Geceleyin dışarı çıkıp ufak böcek yemek kırıntıları vesaire onlarla beslenirler gelip sokmaz seni ama üstüne basarsan veya başka bir şekilde temas edersen sokar çok şükür beni sokmadı ama acıttigini söylüyordu mühendis. Resmen bunlar hakkında yüksek lisans yaptım sayılır ben yatağımın etrafına yapıştırıcı koyup yatmışligim bile vardır.

Eray Akkoca 3 yıl