Çocuğum hangi dili 2. yabancı dil olarak öğrenmeli İspanyolca, Almanca Fransızca?

Gencler slm. Kizim 5. sinifa basliyor. 2. yabanci dil Almanca, Ispanyolca, Fransizca arasinda kaldik. 4. sinifta 1 yil Almanca gordu ama tek secenekti. Ne tavsiye edersiniz? Hangisi ileride isine yarar sizce? Tesekkurler simdiden.

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
56
56 CEVAP

Türkiye de yaşayacağını düşünürsek, İspanyolca ve Fransızca konuşulan ülkelerle ne ticari ne de turizm alanında işbirliğimiz yok ve olmayacakta. Tabi ki Almanca.

O

Sanki almanyayla ticaret yapcak çocuk

Dila Arar 5 yıl

güney ameriika açılımda. Mekskada en büyük otomotiv yedek parça vb merkezi kuruldu küba bile amerikaya okey verdi. Güney amerika ve kuzey amerika gibi ülkelerin çoğu ispanyolca konuşur ve bu ülkeler gelişme ataklarında. Bende ispanyolca öğrenmeye çalışıyorum.

Samet Baran 5 yıl

Dila Arar vah vah bu mantıkla sen bi de öğretmen olmuşsun Samet Baran ispanyolca bilmen kültür alanı dışında sana bir fayda sağlamaz, bahsettiğin ülkenin yedek parçaları Türkiye de tercih edilmiyor üzgünüm ama enerjini ciddi bir dile ver.

Onur Tlarım 5 yıl

Tabi bu mantikla olacaksın senin mantığınla çok zor zaten. O yasta ogretilen almamca günlük iletisiminde isine yaramaz ama eminim herkes bu konuda uzmanindan daha cok fikre sahiptir o yüzden ben cekileyim

Dila Arar 5 yıl

Dila Arar mantıksız konuşmaya devam etmemen için yukarıda ki yazının kilit noktasını bilale anlatır gibi yazıyorum bu sefer dikkat OK!!! "Hangisi ileride isine yarar sizce? Tesekkurler simdiden" uzmanlığın okuduğunu anlayamadığın yerde biter

Onur Tlarım 5 yıl

Allah bana da aynı cehaletten nasip eder işallah

Dila Arar 5 yıl

Mevcut cehaletin zaten zirvede, lider olduğun cehalet konusunda danışmanlık bile verebilirsin.

Onur Tlarım 5 yıl

Eğlendirdin beni ilber ortaylının konu mankeni

Onur Tlarım 5 yıl

Arkadaslar lutfen. Cocugum icin bir sey sordum. Hadi burada bitirelim

Dilek Alibaşoğlu 5 yıl