Çocuğum hangi dili 2. yabancı dil olarak öğrenmeli İspanyolca, Almanca Fransızca?

Gencler slm. Kizim 5. sinifa basliyor. 2. yabanci dil Almanca, Ispanyolca, Fransizca arasinda kaldik. 4. sinifta 1 yil Almanca gordu ama tek secenekti. Ne tavsiye edersiniz? Hangisi ileride isine yarar sizce? Tesekkurler simdiden.

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
56
56 CEVAP

Yalniz soylemeden edemeyeceğim, kisisel görüşüm tabii, 2.yabanci dil ogrenecegi vakitle bir spor bransinda lisansli olarak ugrasmasi hem akademik hem psikolik olarak cok daha fayda saglar kucuk hanima. Cocuklarimiz bizim egolarimizin yansimasi gibi buyumemeli.

Y

Bence bunun egoyla bir alakasi yok. Benim okulumda da ikinci yabanci dil zorunluydu ve ayni sekilde 3 dil arasinda secim yapmam gerekmisti. Dil ogrenmenin kimseye bir zarari olmaz, hayati boyunca hep yeni kapilar acar.

Şafak Ibrahim 5 yıl

Benim okulumda da zorunluydu fakat ben cok az fransizca ogrenebildim. Cok klasik olacak ama mutlu olmak ve iyi bir cocukluk gecirmekle basarili olmak ayni sey olmayabiliyo her zaman

Yiğit Çç 5 yıl

Yok abi ego mego degil. Okulun dil secenegi. Bence de dil dildir. 1 lisan 1 insan. Tabiiki de spor yapsin dans yapiyor ve seviyor. Seneye yine gidecek ama yabanci dil secmesi gerekiyor. Fikriniz varsa degerli goruslerinizi beklerim.

Dilek Alibaşoğlu 5 yıl

O zaman ustteki yorumlarimi dikkate alabilirsiniz

Yiğit Çç 5 yıl