Çok pahalı olmayan doğum günü hediyesi tavsiyeleri

arkadaşlar ben en yakın arkadaşıma doğum günü hediyesi almak istiyorum ama ne alacağıma bir türlü karar veremedim. Maneviyatı önemli bir şey istiyorum ama aklıma hiçbir şey gelmiyor. Fikirlerinizi bekliyorum. çok pahalı olmasa sevinirim malum öğrenciyiz

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
27
27 CEVAP

Çok önemli felsefi bir sorunla karşı karşıyayız

S

İşte benim gibi düşünen biri...

Fatma Karaalioğlu 6 yıl

Burada konu dışı birçok paylaşım gördüm onlardan cesaret alarak paylaştım bunu. Zaten çok önemli bir felsefi soruyla gelseydim de bu önyargıyla bana yardımcı olabileceğinizi düşünmüyorum.

Selahat Kavuklu 6 yıl

Fatma hanım pusuda bekliyor bekliyor heralde

Selahat Kavuklu 6 yıl

Selahat Kavuklu valla bekliyorum, beni çiğ çiğ yemenizi; hep beraber

Fatma Karaalioğlu 6 yıl

Selahat Kavuklu konu dışı yine gelin ama bizi de ilgilendirsin. Umrumda olmayan, insanlar değil; birine ne hediye alınacağı...

Fatma Karaalioğlu 6 yıl

Ve artık umrumda oldunuz birden...

Fatma Karaalioğlu 6 yıl

Selahat Kavuklu bu bir yargı değil ön yargı hiç değil ufak bir espridir bu bir tarafa böyle şeyler için netten öneri alma bence bir insanı danışıp karar alacağı yer kalbidir oradan kopan en önemsiz şey başkalarından alacağın en önemli şeyden daha önemlidir. Çünkü samimiyet vardır. Yazdıklarım eleştiri değil alay etmek olarakta algılama lütfen, şimdi burdaki yazılanları önemsemeden kalbinden ne geçiyorsa git onu al. Ve sende herkes kadar burada yazma hakkına sahipsin ne yazacağında seni ilgilendirir birilerinin yargısıda ön yargısıda sana en gel olmasın.

Stefan Kameroğlu 6 yıl

Evet gerçekten öneriniz için çok teşekkür ederim içimden geldiği gibi ve biraz yorumlardan yardım alarak kafamda birşeyler oluştu. Üzgünüm size karşı uslübum biraz kötüydu ilk başta ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer diyerekten siz daha sert çikmadan ben çikmiş bulundum affola. Arsız ve laubali insan çok malum etrafta.

Selahat Kavuklu 6 yıl

yolunuz bahtınız zihniniz açık olsun...

Stefan Kameroğlu 6 yıl

Selahat Kavuklu arsız ve laubali derken?

Fatma Karaalioğlu 6 yıl