Damağındaki beyaz noktacık diş mi? dişler hangi sırayla çıkıyor? (4 aylık bebeğim)

anneler bu beyaz nokta diş mi acaba? 4 aylık olmasına bir hafta var.

com-ks08oazwndi76283qf26.jpg
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
20
20 CEVAP

Canim benim kızım 4 buçuk aylıkken dış çıkarttı. Alt cenede önden iki dış çıkardı resimde attım. Bir doktora göster canim ateş halsizlik huysuzluk varmı bebeginde.

com-1ktmww3depyqyv7gxgip.jpg

G

1 hafta sonra kontrolü. Ateş yokta elini ağzına sokuyor sürüyor damaklarına ve sonra ağlıyor. Sanırım inci diye birşeymiş ama erken diş çıkarma ihtimali var demişti geçen ay doktor. Bakalım bu kontrolde ne diyecek

Başak Tkmkbş 6 yıl

Canim erken diş cikartiyordur benim kısımda da o inciden çıktı Aynı yerde 25 Mart doğumlu benim kızım Ağustos'tun ilk haftası çok huysuzdu etmiyordu elleri sürekli agzinda ağlıyor atesleniyor doktora götürdüm cocuk gayet iyi bir şeyide yok dedi dişleri çıkıyor olabilirmi dedim henüz çok erken dedi bir bakım 15 ağustosta kızımın altta iki disi çıkmış. Canım kontrole gittiğinde sor doktora ateş olur huysuzluk olur endiselenme canım mor kutulu calpol varya bir çay kaşığı ver rahatlar birde calgel diye dış jeli var oda çok iyi geliyor. Vallahi büyük kizimda 4 buçuk yaşında dişleri çıkınca hep bunları kullandiim küçük kizimada aynı şekilde kullanıyorum.

Gülten Izci 6 yıl

saol canım onlarıda alıyım evde bulunsun zaten lazım olacak

Başak Tkmkbş 6 yıl

Rica ederim canım Rabbim sana bagislasin inşallah prensesini maşallah subhanallah çok tatlı .

Gülten Izci 6 yıl