Devlet hastahanesindeki doktoru kime nereye nasıl şikayet edebilirim?

Devlet hastahanesindeki doktoru kime nereye nasıl şikayet edebilirim 13.20 de randevum vardı saat 13.47 hala gelmedi odasına, üstelik saat 14.00 da başka doltora randevu var

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
69
69 CEVAP

Dün babamın ilaçları uygulanmaya başlayacaktı. 13:00 te olması gerekirken, nöbetçi doktor ortalıklarda yoktu. 15:50 de başka bir doktor gelip uygulamayı yaptı. Soğuk tutulması gereken ilaçlar sonuçta. Yanina konulan buz mataralari bile erimisti. Nereye şikayet edebileceğimi sordum oradaki bir görevliye. Bir şey değişmeyecek dedi.

Aynı hastane babamın ilac raporlarını yanlış yazdı. Sonra pataloji raporunu koymadı. Son sefer gittiğimizde soyismini yanlış yazdı ve kutu adedi bilgisi yoktu. Tüm bunlara rağmen bir gün içerisinde halletmemiz gerektiği için Avrasya tünelini 8 kez kullanmak zorunda kaldık. Üstüne babamın Türkçesi iyi değil diye ben ne yapmamız gerektiğini içeri girip tekrar söylemesini rica ettim. Söyledik yaaa, anlattikkk yaaaa diye çıkıştı. Bağırdı. Bende bunun hakkımız olduğunu ve tekrar anlatmasını gerektiğini söyledim. Bu sefer anlattı yarım ağızla. Bilgileri eksik veriyorlar. Buna rağmen babam istemedi diye şikayet etmedik.

M