Devlet hastahanesindeki doktoru kime nereye nasıl şikayet edebilirim?

Devlet hastahanesindeki doktoru kime nereye nasıl şikayet edebilirim 13.20 de randevum vardı saat 13.47 hala gelmedi odasına, üstelik saat 14.00 da başka doltora randevu var

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
69
69 CEVAP

Doktora neden geç kaldığını sormadım çünkü o tıp okumuş bir insannı hiç işe yaramayan bir mühendislik eğitimi almış o eğitimi alırken kendini geliştirememiş bir bireye cevap vermeyeceğini şikayetim sonucunda üstlerine cevap verebileceğini düşündüğüm için.
Geçen 12 saate rağmen Dünyayı hala kurtaramamış olduğum için elif hanımdan özür diliyorum.
Şikayet etmelimiyim etmemelimiyim diye sormadığımdan doktor arkadaşların sormadığım soruya cevap vermelerinden ötürü onların çok değerli vakitlerini çaldığım için özür diliyorum.
Doktor arkadaşların o mükemmel zekalarıyla tartışmaya girdiğimiz için kendim dahil bütün alt sınıf insanlardan özür diliyorum.
Doktor arkadaşların buraya yorum yazarken onları bekleyen hastalar varsa ki zannetmiyorum doktorlar keyfi zaman öldürmez bunu burda öğrenmiş oldum yinede o hastalar inşallah haklarını helal ederler.
Şikayet ettim mi hayır etmedim ama ona burda yazılan hiçbir sebep değil annemin bir bilim adamı olmadan bir doktor olmadan o ev hanımı düşüncesiyle ağzından dökülen o bir cümle oğlum belkide yarın o doktora ameliyat olacağım. Lafıydı
10 yorumun birinde gördüğüm nereye kime nasıl şikayet edebileciğimi söyleyen insanlara da teşekkür ediyorum.

S