Doğum için hangi kıyafetleri götürmeliyim?

Normal doğum da pijama mi daha mantıklı gecelik mi? Kac gecelik kac pijama? Cok mu batiyor? Normal dogum 1 gun zaten? Kaç iç çamaşırı? Emzirme sudyeni kaç tane almalıyım? Kaç kilot? Depenti orda kullanmıyor muyuz kilot yerine? Ya normal olacakken bi anda sezaryen olursa? O zaman pijama mi daha iyi? Offff çok soru var cokkkk ayrıntı var? Başka ne lazım? Help! Lutfen deneyimlerinizi paylasin. Sezaryen mi yaptınız normal mı? Hangisinde neler lazim? Kafam çok karışık. Sacma olmasın diye eksik alışveriş yapıyorum. Neyden kacartane olmalı?

P
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
26
26 CEVAP

Normal dogum yaptm ben
Dogum sırasnda ameliyat onlugu giyiyosun bitince hemsire pijama istiyor kapıdan. Ben gecelik giydim. 1-2 saat içinde ebe gelip kanama çokmu ona baktı. İlk sefer hasta bezi bağlandı altıma da serdiler. Öğlen doğurdum akşam üzeri normal pijama takımımı giydim.
Kanamam çoktu depend kullandım. Pijamama falan geçmedi. Depend götür kesinşikle hiçbiyerine geçmez kesinlikle. Ewde de kullandım ben 3 paket bitirdim. 1 gecelik 1 pijama yetti. Emzirme sütyeni taktırmadı ebe onun yerine emzirme atleti giydim
Süslü terliklerimi giymedim çünki normal terliklerim bile battı. Tacımı falan taktım.
Normal doğuma bile fönlü gittim

S

Benim de tek gecelikle pijamaya bile gecmedim. Depend iyidir kontrol etmek lazim sık sık kanama yogun olabiliyo

Esra Sadıkoğlu 6 yıl