EFT, Havale işlemlerinden ücret alınmaması için ne yapmalıyım?

3-4 ay öncesinde maaş hesabım Garanti bankasına geçti. Bankadan hesap actirdim. Ancak banka benden internet şubesinden olmasına rağmen yaptığım EFT, Havale gibi işlemlerde ücret alıyor. Müşteri hizmetlerini bi kaç kez aradım subeyi arayın dediler şubeyi aradım ucu açık konuşarak gecistirdiler. Bu işlem ücretlerini odememenin yolları nelerdir.
Yardımlarınızı için şimdiden teşekkürler.

C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
36
36 CEVAP

Vodafon bir nilgi vermeden 32 tl olarak aldıgım tarıfeyı 59, 62 tl ye çıkarttı.. Ilk fatıradan ıtıbaren arayıp bilgim dışındakı bu yasadışı işlemi durdurmalarını, eskı tarıfemı bana sormadan nasıl degıstırdıklerını, düzeltılmesını en az 10,15 kez aramama ragmen bısey yapmayıp, oyalama... Ardından şikayet kaydı bir türlü açmayıp.. Zaman kazanıp üstüne 81 ve 100 tl lık ıkı fatura daha geldıı! Perısanjm;((( şikayetım. Com a yazdım hala sonucc yok... http://change.org/ vb nasıl bır şey yapılabılır.. Cıddı bır soygun var, ve sızı oyalayarak, şikayet kaydı almayarak üstund bırkaç fatıra daha kazık atma aymazlıgındalar!! Her turlu taheık ederek son noktasına kadae suçlu dueuma düşürme kurnazlıgındalar.. Napacagımı sasırdım.. Kamuyonua nasıl etkılı duyuulabılır??

Z

hic bunlarla ugrasma. Tuketici hakem heyetinin yolunu tut

Talip Karagenç 6 yıl

bimeri de ara ne halt yaptilarsa sikayetini soyle

Talip Karagenç 6 yıl

Bunun bu adamın konusuyla ne lakası var ?

Mehmet Bilgişli 6 yıl

Çünkü ana sayfada paylaşım yapılamıyor, kapalı ya da ben pek böyle yerlere yazmadıgım için nerden açamadım, göremedım. Ondan burda yapmak durumunda kaldım!

Zehra Kılıkırkyaran 6 yıl

Tesekkurler, tüketici hakem heyetı tel nunu nerden bulacagım? Tuketıcı dernegını aradım ank var.. İst dakının tel yanlışmı bılemedım ulaşamadım

Zehra Kılıkırkyaran 6 yıl

Talip Karagenç tamamwn bezdırıp yapılan yasadısı para hırsızlığını kabul ettırme durumu.. Ilk sıkayetten sınra 2 fatura daha da yükselterek devam ettıler!! Hiçbir korkuları yok!!! Tefecıy gibii!!

Zehra Kılıkırkyaran 6 yıl

gitmeniz gerekiyor belediyede olur genelde kaymakamlikta

Talip Karagenç 6 yıl

bimerin ayri o vodafone hesap sorucak cevap donun musteriye diyecek

Talip Karagenç 6 yıl

Talip Karagenç tmm bi bakıyım, yoruldumm 2 aydır;((( bunnu halledıp mu baska sebekeye geceyım bılemedım.. Aylardır oyalayıp bayagı gergınlık yasattılar. Halada düzeltme çabaları yok!! Tüketici hakem heyetı beledıye de ya da kaymakamlıkta mı demıssınız? İnternetten bır bakayım ümraniye için.. Tşşkkur

Zehra Kılıkırkyaran 6 yıl