Ek gıdaya geçişte bebeklere ne verilir?

SA, ek gıdaya geçişlerinde neler veriyorsunuz?
Tadım günleri bitti bizim. Blw ile ilerlemeye çalışıyorum ama zayıf oldugu için püre yapmadan çorba vs de yapmak istiyorum. 7 aylık. Sadece anne sütü alıyor ve sebze tadım günleri..

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
9
9 CEVAP

Ben hem blw hem klasik gittim. Malum sadece blw ile doymaz. Hele ki benimki gibi biraz fit bi cocugunuz varsa beslemek zorundasiniz kefir yogurt sebze püreleri corbalar. Püre dedgim birkac sebzeyi buharda haslayip catalla eziyordum biraz da zeytinyagi damlatiyordum. O aylarda zor oluyor gurmebebek ten tarif bakmisligim var. 1 2 ay sonra cesit artacak daha rahat edeceksiniz.

E

Aklınızda varsa ya da elinizde not aldıgınız tarifler çook sevinirim. Yurt dışındayım burda zaten herşey bulunmuyor bir de tarif olmayınca çok zorlanıyorum. Etraftan sürekli pirinç unu ver, hipp mama al eczaneden gibi öneriler geliyor

Dilan İlleez 5 yıl

Pirinc unu da verirsiniz birkac ay sonra sorun degil ki yerli pirinci bulduktan sonra Tariflere baktim da cogu ele alinacak gibi blw ye uygun. O kadar kucuk bebege uymaz. Birkac tane corba var onlari atayim malzemelri ayina gire ayarlarsiniz. Ben biyerlerden kaydetmisim kendimce uydurup yaptim.

Erdem Sasmaz 5 yıl

Erdem Sasmaz tarif atacaktınız

Dilan İlleez 5 yıl

com-czqcorqr4hgx3hl09ut3.jpg

Erdem Sasmaz 5 yıl

com-4oz1gm8sf7hiysctqx8r.jpg

Erdem Sasmaz 5 yıl

com-jv3svjdzcwbr4jpd09hn.jpg

Erdem Sasmaz 5 yıl

com-3zxppvea7495xcs4q6x7.jpg

Erdem Sasmaz 5 yıl

Bu marmelat ilerde lazim olur. Kek kurabiye yaptiginizda.

com-m2ptc0sft454natbltg8.jpg

Erdem Sasmaz 5 yıl