Eklem romatizması ağrısı nasıl geçer acaba kollarım parmaklarım sırtım boynum her yerim acıyor

Eklem romatizması ağrısı nasıl geçer acaba kollarım parmaklarım sırtım boynum her yerim acıyor
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

Yasak olanlar: Siyah çay, kahve, beyaz ekmek, tatlı, süt, peynir kesinlikle kullanılmamalıdır. Et haftada bir defa mümkündür, 40 günde bir defa yense daha iyidir.

M

mert yapmayın allah aşkına eti neye dayanarak yasaklıyosunuz zamane dr larının yaptığı en büyük kötülük bu zaten bilmeden insanları kötü şeylere yönlendirmeyin karatay yapsında görsün sağlığı bol bol et ve et suyu kele paça bakliyat et süt vede yoğurt pan zehiri sağlığın

Zöhre Zenginoğlu 6 yıl

İyice araştırmadan yapılan tavsiyeler fayda yerine zarar verebilir.. Sadece otlanarak beslenmiş hayvanın özellikle her türlü yağı çok değerlidir. Haşlama ya da buğulama gibi yöntemlerle etinden de faydalanmalı. Tabii ki abartmamalı ama haftada bir kere ifadesi doğru değil. Et-kemik suyu, kell-paça, işkembe değerli. Sütü, süt olarak değil fermente olmuş haliyle (köy peyniri, ev yapımı yoğurt gibi)ve aşırıya kaçmadan tüketebilir.

İbrahim Serbes 6 yıl

A: Romatizmanın sebebi de bütün hastalıklarda olduğu gibi çok, karışık ve bayat yemeklerdir. Tedavisinde ilk olarak bağırsak, karaciğer ve kireçler temizlenmeli. Sonra haftada 2 defa tuzlu suda banyo yapılmalıdır. Önce ılık küvete oturulup sonra su biraz sıcaklaştırılmalı sonra yavaş yavaş dayanılabildiği kadar sıcaklık fazlalaştırılmalıdır. Küvete oturulunca kalp dışarıda kalacak şekilde su göğüs hizasına kadar gelmelidir. Küvetin içine 1,5–2 kiloya kadar kaya tuzu konulur. Kavak, meşe veya okaliptüs ağaçlarının dalları toplanıp süpürge şeklinde yapılır. Bu süpürge ile eklemlere kızarana kadar vurulmalıdır. Isırgan otu da taze veya kuru bir şekilde kullanılabilir. Bu hareket kan dolaşımını hızlandırır, kalıntıları eklemlerden çıkartır. En tesirli şekli kaplıcalarda kullanmaktır. Normal banyoda da bu süpürge kullanılabilir.

Mert Kaljic 6 yıl