En kolay hangi ülkelerden vize alınabilirim ve sığınma talebinde bulunabilirim?

Bu ülkeden bir an önce gitmek istiyorum. En kolay hangi ülkelerden vize alabilir yada sığınma talebinde bulunabilirim. Bilgisi olan var mı

K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
48
48 CEVAP

Bu uzun bir konu? Lakin 20 yil 30 ulke dolastigim icin biliyorum. Kafandan gecen ulke hangisi??

D

İsviçre norveç almanya güney kore yada Sırbistan şuanki en iyi ihtimal

Kerim Toyran 6 yıl

Ifade ettigin tum ulkeler elinde resmi evraklarin varsa ilticani isleme tabi tutuyorlar. Evraklarin orjinal olmasi önemli. Resmi gittigin taktirde hangi ulke olursa olsun havalimaninda iltica basvurusunda bulunmaman gerek. Guney kore ve almanya turkiyeyle biraz daha ekonomik iliskiler uzerinden tekrardan teslim etmeleri söz konusu. Tabi aranma durumuna bagli olarak. Heleki soyledigin tarzda gazetecilik icerikli bir cezan varsa kesinlikle iltica basvurun kabul ediliyor. Tabi daha sonra benim gibi her iki yilda bir turkiyeye farkli kimliklerle gelip kalmak var.

Deniz Soner 6 yıl

Teror kacagisin anlasilan

Funda Gön 6 yıl

Funda ben suan turkiyedeyim. Peki ya siz?????

Deniz Soner 6 yıl

20 yilda 30 ulke teror sucundan kacarken degistirilmis.. Suan nerede oldugunun konuyla ilgisi yok, benim de yurtdisinda yasiyor olmamin ..

Funda Gön 6 yıl

Yurt disinda olmak terorizm ise sizede terorist demek gerek. Ayrica bugun turkiye fikir ve dusunce hapishanesine donmus durumda. Bana gelince sizlerin yaftaladigi bir sekilde degil sadece iş geregi diyebiliriz.

Deniz Soner 6 yıl